Lovefest Experience nažalost odložen! Francesco Tristano ostao uz bolesnu bebu!

 

Organizatori Lovefesta danas su sa velikim žaljenjem obavestili sve fanove da će Lovefest Experience, koji je predviđen da se održi 24. novembra u Belexpocentru biti odložen. 

Zbog iznenadne bolesti deteta Francesca Tristana, pijanista je morao da otkaže niz nastupa u Evropi, a jedan od njih je i koncert u Srbiji. Lovefest Experience je odložen, a novi datum koncerta u sastavu Derrick May, Francesco Tristano i Simofonijski orkestar RTS biće objavljen naknadno.

Francesco Tristano, danas je ovu informaciju podelio sa svojim fanovima, a mi izjavu prenosimo u celosti.

Dragi prijatelji, veoma sam se radovao koncertu u Beogradu. Već dugo vremena mi je bio san da posetim Srbiju, ali nažalost, moja beba se iznenadno razbolela i moram joj posvetiti svu moju pažnju. Veoma mi je žao da objavim da neću nastupati sledeće nedelje. Svi se nadamo da će biti moguće da se pomeri datum i da ću u bliskoj budućnosti posetiti Srbiju.

Prema rečima organizatora, trenutno najvažnija stvar je svakako zdravlje malog dečaka.

“Sve naše misli trenutno su usmerene ka Francescu i njegovoj porodici. Verujemo da će beba ubrzo ozdraviti i da će Francesco zajedno sa Derrick May-om uspeti da se pokloni beogradskoj publici u mesecima koji dolaze”, poručili su iz organizacije.  

Šta da radite ukoliko ste već kupili kartu

Svim posetiocima koji su do danas kupili ulaznicu za Lovefest Experience, novac može biti vraćen ili kartu mogu zadržati i sačuvati za isti koncert, čiji će datum biti objavljen naknadno. Svi oni koji su ulaznice kupili u poslovnicama Eventima ili Gigstixa, novac može biti vraćen na istim prodajnim mestima, a za više informaciju o otvoren je i mail [email protected].

Avatar photo

Autor: Igor