Lovefest nominovan za najbolji regionalni festival

 

Samo mesec dana pošto je Lovefest nominovan za najbolji evropski festival usledila je još jedna nominacija i to iz Hrvatske. Srpski festival, koji je ove godine proslavio 10 godina postojanja ovog puta je u trci za najbolji regionalni festival i nagradu “Ambasador”. 

Ambasador je prva hrvatska dodela nagrada akterima elektronske scene, koju dodeljuje portal klubskascena.hr.  U kategoriji najboljih festivala iz regiona Lovefest se našao sa još pet velikih muzičkih događaja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Najbolji festival u regionu odlučiće glasovi publike, a glasanje je otvoreno i traje do 6. novembra, dok će svečana dodela nagrada biti održana u Zagrebu 15. novembra. Ukoliko želite da i ovog puta podržite Lovefest to možete učiniti OVDE.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine proslavio 10 godina postojanja, a tokom jedne decenije festival je od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih muzičkih događaja u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike.

Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a 24. novembra u Beogradu

Do prvog Lovefest Experience-a, jedinstvenog projekta festivala ljubavi u okviru koga će se na jednoj sceni naći kultni svetski di-džej Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a, ostalo je manje od mesec dana. Muzički spektakl koji spaja elektronsku muziku sa klasičnim instrumentima biće održan 24. novembra u beogradskom Belexpo centru, a ulaznice za koncert su već gotovo rasprodate.

Trenutna cena regular karte je 22 EUR, dok ulaznice sa fan pit mogu da se kupe po ceni od 33 EUR. Cena VIP karte je 66 EUR, dok najbolja mesta koštaju 132 EUR. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Jeff Mills je na Lovefestu nastupio 2014. godine, kada je izjavio da je eksperimentisanje idejama srž njegovih nastupa i da se uvek trudi da svaka interakcija sa publikom bude drugačija. Među nesvakidašnjim setovima je i onaj kada je opremu postavio na pod i tako puštao muziku, a 24. novembra ne očekujemo ništa manje egzibicionizma. Među fanovima poznat kao muzički genije, a među kolegama kao osoba koja postavlja nove standarde u muzici, Jeff Mills svakim nastupom gradi jedinstvenu priču, a najsrećniji posetioci Lovefest Experience-a biće deo velikog beogradskog poglavlja.

Simfonijski orkestar RTS-a je jedan od glavnih muzičkih stožera Beograda i Srbije, a 24. novembra članovi eminentnog sastava biće pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Avatar photo

Autor: Igor