Luka Concrete ove subote u Pančevu!

 

U subotu, 21. aprila, gost pančevačkog bara i noćnog kluba Štab Pogon biće Luka Concrete, član organizacije Concrete Djz. Domaća podrška Luki biće Kristijan Stanković, a ulaz će se naplaćivati 100 dinara.

Luka Concrete prve kontakte sa elektronskom muzikom imao je u čuvenim klubovima Industria i Barutana, koje je posećivao još kao tinejdžer. Od 2000. godine počinje profesionalno da se bavi di-džejingom i da beleži prve nastupe, a ubrzo postaje rezident svih aktuelnih klubova i festivala u Beogradu, Srbiji i regionu.

Jedan je od osnivača i aktivnih članova Concrete Djz organizacije u okviru koje se pored di-džejinga i produkcije bavi organizacijom događaja. Za ovih 18 godina koliko je na sceni, odlikuje ga i studijski rad sa Concrete Djz ekipom u kome su nastala 4 EP samostalna izdanja na vinilu i preko 20 kolaboracija sa kolegama sa scene.

Tokom svoje DJ karijere nastupao je sa velikim imenima svetske tehno scene kao što su Umek, Dave Clarke, The Advent, Len Faki, Marco Carola, Sam Paganini, Oscar Mulero, CJ Bolland, Dax J, Planetary Assault System, Perc, Jonas Kopp, Julian Jeweil, SNTS, Reeko, Par Grindvik, Monoloc, Kriz, Christian Wunsch, UVB, Black Asteroid, Dj Misjah, Billy Nasty, Ben Long , D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator, Mike Humphries, Mark Eg, David Moleon, Marika Rosa, DJ Murphy, X Dream i mnogi drugi.

Kristijan Stanković pančevački je di-džej, pogonski rezident i član dua Spinodal Decomposition. Do sada je zabeležio nastupe na Exit festivalu, kao i na open air događaju u Berlinu, a redovno nastupa kao podrška značajnijim tehno imenima balkanske scene koja nastupaju u Štab Pogonu. Prepoznatljiv je po sposobnosti da nastupa u svakom „slotu” tokom noći, a njegovi intro setovi pravi su razlog zbog kog publika na žurke na kojima nastupa dolazi ranije.

Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Avatar photo

Autor: Igor