Ma dođi leto! Velika žurka Lutona & Šćepe u Barutani 7. juna!

 Ma dođi leto! Velika žurka Lutona & Šćepe u Barutani 7. juna!

Stefan Danilović, Đorđe Barudžija, OSC visual

Nova žurka dinamičnog DJ dvojca Lutona i Šćepe biće održana 7. juna, ovog puta na otvorenom – u Barutani na Kalemegdanu. Tema velike žurke „Ma dođi leto“, u organizaciji Glitch Records, jeste upravo prizivanje omiljenog godišnjeg doba!

Luton & Šćepa na svojim nastupima stvaraju autentično muzičko, ali i vizuelno iskustvo, pa će u istom maniru nastaviti i ovog puta. Za nešto manje od mesec dana Barutana će dobiti nesvakidašnji izgled, a na ples uz house i disco zvuk neodoljivo će pozivati razigrana grupa Dance Factory, koja će deliti stejdž sa popularnim beogradskim duom.

Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog ispisa godine, sa 360° žurkom, preludim outfitima, nadrealnim plesačima i šestočasovnim setom koji je zaplesao celi Hangar, jedini logičan sled je upravo nova žurka, za čiju će se specijalnu atmosferu pobrinuti ista ekipa koja je obojila prethodni party, uz neka dodatna pojačanja.

U prodaji je veoma ograničen kontingent Early Bird ulaznica za veliku Luton & Šćepa žurku, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara, putem Cooltix platforme.

Avatar photo

Autor: Igor