Maceo Plex i TTP Reunion za najjače izdanje mts Dance Arene!

 

Definitivno je! I najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. jula, da kompletira ovogodišnje, superzvezdano izdanje mts Dance Arene! Teksašanin kubanskog porekla sa trajnim prebivalištem u Barseloni, na Petrovaradinsku tvrđavu se vraća na vrhuncu karijere, nakona niza kolosalnih izdanja koja su redefinisala savremenu elektronsku muziku! Numere kao što su “Going Back”, te serija famoznih “Conjure” singlova ili ultimativni hit “Solar Detroit” prethode novom, dugo očekivanom studijskom albumu najavljenom za ovu godinu. Producent sa bogatom karijerom i pod drugim imenom Maetrik, jedinstven je i po tome što njegovu muziku koriste i objavljuju redom vodeće izdavačke kuće “MINUS”, “Kompakt”, “Drumcode”, ali i njegova lična “Ellum” etiketa. Poslednjih godina Maceo Plex predvodi programe svih najvećih festivala, a ovog leta pokrenuo je i serijal novih hit žurki na Ibici pod nazivom “Mosaic” sa gostima kao što su Maya Jane Coles, Daniel Avery, Steffi ili meksički maestro Rebolledo, zvezda ovogodišnje No Sleep Novi Sad bine.

 

Ovogodišnje izdanje mts Dance Arene ostaće upamćeno i po jednom specijalnom nastupu, koji ovdašnja publika nije imala priliku da uživo vidi celu deceniju! Najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora TTP – Teenage Techno Punks, koji su pre skoro 20 godina osnovali Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović, okupiće se ponovo u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri u četvrtak 7. jula! TTP Reunion biće prilika da naša tri, međunarodno priznata producenta ponovo stanu zajedno iza gramofona u sastavu koji je nepovratno obeležio elektronsku scenu celog regiona i probio svetske granice za cele generacije novih umetnika sa Balkana! Program mts Dance Arene ne bi bio kompletan i bez ostalih domaćih i regionalnih zvezda, a ove godine među njima su Insolate, Calavera & Manya, TKNO, The Beatshakers, John Belk, Alexandar Ivković, Roske, Divolly & Markward i La Costa. Specijalni gosti ovoj grupi rezidenta ove godine pridružiće se i popularni štićenik Richija Hawtina, italijanski DJ i producent Fabio Florido, te jedan od vodećih švajcarskih disk džokeja Gil Glaze.

Spremna i No Sleep Novi Sad bina uz pet vodećih klubova!

Ovogodišnji koncept No Sleep Novi Sad bine predstaviće četiri noći u znaku nekih od vodećih “underground” klubova Evrope. Čast da pokrene nesanicu prve noći imaće kultni klub Nitsa iz Barcelone, čiju trodecenijsku istoriju u četvrtak, 7. jula, predstavljaju The Hacker, Rebolledo, DJ Fra aka Ferenc, Tijana T, Klaus, Comrade Winston i Cameron Jack. Petak, 8. jul, rezervisan je za veliku proslavu 25 godina rada famozne tehno institucije Tresor iz Berlina, a za ovu priliku na tvrđavu dolaze Moritz von Oswald, Dasha Rush, Zadig, Psyk, Regen aka Miloš Pavlović i Filip Xavi. I ove godine se očekuje da subota, 9. jula, bude rekordno posećena, a za to se svakako sprema i trenutno najpopularniji evropski klub, Concrete iz Pariza, koji posle velikog uspeha svog Weather festivala na EXIT šalju svoju prvu postavu uz dva domaća pojačanja: Tommy Four Seven, Antigone, Francois X, Shlømo (Live), Lag, te Vegim & Flekitza! Udruženi zajedno, vodeći austrijski elektronski klub Grelle Forelle iz Beča i kultna “tehno katedrala” Drugstore iz Beograda za finale su spremili inovativan i uzbudljiv elektronski zvuk koji na No Sleep Novi Sad binu u nedelju, 10. jula donose Powell (live), Cassegrain, Campbell Irvine (live), Parrish Smith, Laminat Kobermann,33.10.3402, kӣr (Live) i Lakmus Red (Live).

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama do 1. jula ili do isteka zaliha!

Do EXIT festivala ostalo je još manje od dve nedelje! Zbog do sad nezabeleženog  interesovanja, ulaznice za EXIT sa popustom od 35% po ceni od 7.490,  te samo 7.990 dinara za celu EXIT Avanturu, kao i dnevne ulaznice po ceni od 2.490 dinara za četvrtak, petak i subotu i 2.990 dinara za nedelju, biće dostupne još samo nedelju dana, do 1. jula ili do isteka zaliha, nakon čega će cene biti više! Svi prethodni kontigenti ulaznica su razgrabljeni, te savetujemo svima da svoje ulaznice za EXIT nabave što pre!

Ulaznice se  prodaju u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na blagajnama širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 79 evra za EXIT ili 99 evra za celu EXIT Avanturu. Više informacija o ovome možete dobiti putem mejla [email protected].

Avatar photo

Autor: Igor