Mađarski vodeći tehno producent muzičkim videom predstavio novi alijas

 

Osim što je kao SanFranciscoBeat, jedan od najpoznatijih mađarskih techno producenta, koji je na sceni skoro 20 godina, njegovo ime je vezano i za nekoliko projekata čiji je cilj da u širokom krugu prepoznaju iskustvo klupske kulture i techno scene.

Jedan od tih projekata bio je dokumentarni film Night Shift, u kome su poznati umetnici mađarske techno scene podelili svoja razmišljanja i iskustva s publikom. Vremenom, projekat je postao lektira među onima koji vole ili su samo zainteresovani za ovaj segment muzike. Sada, njegov najnoviji projekat, pod nazivom Night Shift, odnosi se upravo na to.

Traka je zadivila publiku kada je prvi put puštena na B My Lake Festival-u 2018. godine. Veza između ova dva projekta je u tome što je prolog dokumentarnog filma Night Shift preveden na engleski jezik kao tekst pesme, dok je vokale radio novi član mađarske techno scene Man + Machine. Saradnja između dva umetnika završila je u video snimku nove trake, a takođe je i dozvolila da live produkcija SanFranciscoBeat-a izađe na videlo, što možemo da čujemo u remiksu koji je SanFranciscoBeat uradio pod svojim novi pseudonimom ARKOW.

Dodatna uzbudljiva činjenica da je producent SanFranciscoBeat takođe radio na projektu kao direktor i urednik. Industrijski ishod je vezan za ime mađarskog modnog fotografa, Gábor Boda, a dok pažljivo gledamo video možemo da uhvatimo vodeće umetnike, SanFranciscoBeat i Man + Machine kako se lično pojavljuju u ovom videu.

Music Video: https://youtu.be/U4xKgjjSnOk

Bandcamp: https://sanfranciscobeat.bandcamp.com/album/night-shift-feat-man-machine

Spotify: https://open.spotify.com/album/53xtILdT4xJzhKgE8UWjp8

 

Avatar photo

Autor: Igor