Magičan set sinoć u prepunoj Barutani! Ten Walls oduševio svojim savršenim zvukom!

Sjajni Mario Basanov, svima poznatiji kao Ten Walls je sinoć priredio beogradskoj publici live show koji ćemo pamtiti dugo dugo! Set je po nama bio spoj Eric Prydza, John Digweeda, Sashee i Hernan Cattanea, jednom rečju SAVRŠENO u svakom pogledu! 

Nakon iskreno mnogo, ali mnogo lošeg warp up seta Vlade Janjića koji nas je baš spustio, na scenu u dva ujutro stupa MARIO koji od svoje prve trake počinje da nas vozi kroz svoje putovanje sve do samog kraja. Ceo njegov set je sadržao trake koje iskreno mislimo da niko nije čuo do sad, a ne zna se koja je bila bolja od koje, bukvalno nismo stali da djuskamo. Za sam kraj seta Mario je ostavio čuvenu traku “Requiem” koja je raspametila publiku, a kao šlag za tortu pušta svoj najveći hit “Walking with Elephants”  u nekom brutalnom PRIVATE EDITU 🙂 i sve nas baca u trans.

Stvarno ne vredi opisivati rečima savršen set Maria, pogledajte klip koji smo zabeležili sinoć u trajanju od 12.MINUTA kada je pustio “Requiem” i “Walking with Elephants”.

Nako završetka njegovog seta otišli smo pravo kući, što nam se odavno nije desilo :), jer posle takvog seta ne vredi više išta slušati i JOŠ JEDNOM HVALA MARIO! Možemo samo da se zahvalimo BEAT organizaciji na vrhunskom bukingu jer je Ten ne samo oduševio svoje fanove, već je i postavio neke nove standarde kada su u pitanju DJ ZVEZDE!

Uživajte u još jednom video zapisu za kraj ovog malog izveštaja. Traka nam je skroz nepoznata, kao i 90% njegovog seta, ali je mnogo dobra.

Avatar photo

Autor: Igor