MAGIJA ILUZIJA PONOVO U BEOGRADU: VEČERAS SOLDOUT ILLUSIONS ŽURKA!

 MAGIJA ILUZIJA PONOVO U BEOGRADU: VEČERAS SOLDOUT ILLUSIONS ŽURKA!

Beograd je postao bogatiji za još jedan muzičko-scenski spektakl pod imenom Illusions. Idejni tvorci ovog nesvakidašnjeg koncepta potrudili su se da domaćoj publici pruže nešto više od dobrog line up-a i scenske produkcije – Illusions je praznik za sva čula, svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti

Prva Illusions žurka dogodila se u beogradskom Drugstore-u, ne slučajno upravo za Halloween, praznik iluzija, sa ciljem da okupljene klabere odvede na putovanje između mašte i stvarnosti. Sjajni hedlajner Denis Horvat je svojim prepoznatljivim zvukom uz nesvakidašnje vizuelne efekte stvorio pravu Halloween magiju i postavio sjajan temelj Illusions konceptu, čiji je prevshodni cilj da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog  elektronskoga zvuka i nesvakidašnje produkcije i vizuelnih efekata koji udruženi stvaraju magiju.

Na sledećem Illusions događaju na starom mestu, beogradskom Drugstore-u, 12. marta nastupaju zvezda Afterlife-a Kevin de Vries iz Berlina i legenda elektronske muzike Aril Birkha. Pored njih nastupiće domaća zvezda u usponu, fenomenalni Coeus, kao i jedan od idejnih tvoraca koncepta Nexie. Pored main stage-a organizatori su spremili još kvalitetnog muzičkog sadržaja – u Black Room-u nastupiće Runy, Nemax i Vuk Smiljanić. 

Karte za ovaj događaj su rasprodate!

Vrata Drugstore-a se otvaraju u 22h, a organizatori apeluju na goste da dođu što ranije da bi izbegli gužve na ulazu.

U skladu sa najnovijim epidemiološkim merama i preporukama, za ulaz na žurku neće biti potrebne COVID propusnice.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Avatar photo

Autor: Igor