Mali klub, kvalitetan zvuk i prava ekipa! TOXIC BAR :: Ovog petka iskusni E-Clip i telentovani Dexa!

Deviant Deep Sound vam predstavlja prvi Toxic Battle ove klubske sezone!

Nakon par privatnih eventova i prošlonedeljne žurke pod nazivom Something is Boiling, Deviant Deep Sound je odlučio da ne skriva više svoje talente, te s toga pravi Toxic Battle.

Toxic Battle je prva žurka pod tim nazivom ove sezone, a tom prilikom će za DJ pultom biti uveliko poznato ime trance scene u drugačijem izdanju, DJ E-Clip, koji je za ovu priliku napravio techno mix kao kec iz rukava je spreman, a sa druge strane imamo mladog majstora techna Dexa.

Radovanović Marko, poznatiji kao E-Clip, je domaći producent i DJ koji je napravio veliki uspeh u svetu psytrance muzike. Nije tajna da osim trens muzike u slobodo vreme producira i techno. U planu i nastavku karijere postoji velika mogućnost pravljenja novog projekta sa Markom Nastićem koji ce biti baziran na underground techno zvuku.E-Clip je ime koje je obišlo bine najvećih svetskih festivala trance muzike, redovan je na sceni od 2008. godine, kada je izbacio svoj debi album ‘Groove technologies’ za grčkog izdavača Meduza. Od tada, izdavao je za razne izdavačke kuće poput: Blue Tunes, Spin Twist, Oxygen, Prog On Syndicate, Yellow Sunshine Explosion. Iono Music ga je vrlo brzo spazio i od 2011. počinje da izdaje za njih. Za naš Toxic Battle pripremio je techno mix koji odstupa od njegovih standardnih setova, tako da nas očekuje žestoka borba između njega i već iskusnog techno manijaka Dexa.
Albumi: Into the Void, Shuma, Unity, Package, Biointegrated Design, Press Hold, Troublemaker, Goa Culture XVI
Fb: https://www.facebook.com/eclipmusic/
Soundcloud: https://soundcloud.com/e-clip

Nešto tvrđi zvuk na žurku dovodi DJ Dex koji će vas razdrmati svojim techno setom od kojeg nećete želeti da odete kući. Dejan Ilievski, poznatiji kao Dex, oblikovao je dugo godina svoju tehniku mixovanja što je rezultiralo nepogrešivo dobrim osećajem za vajb publike i njegovo usklađivanje sa muzikom. Drugačiji, tvrđi zvuk ne ostavlja ni jednu osobu ravnodušnom, tako da je dobar provod zagarantovan.

Dex:

Pozivamo sve da nam se pridruže u petak u klubu Toxic (Obilićev venac 16) da ne plate ulaz, da se oznoje na danceflooru i piju sa nama uz zvuke elektronske muzike sve do jutarnjih casova. 🙂

Deviant Deep Sound je nastao iz ljubavi prema noćnom životu i želje da se mladi i ne baš afirmisani disk džokeji oprobaju pred publikom, kako oni, tako i oni drugi koji će svojim iskustvom upotpuniti vajb ovih zurki.

Be part of something old something new and something borrowed this season!

Zvanican event klikom ovde.

Info i rezervacije: 
+38160 30 164 80
+39164 00 777 11
https://www.facebook.com/ToxicBarOfficial/

Avatar photo

Autor: Igor