Manuel De Lorenzi @ Club Amazon

 

Manuel De Lorenzi je jedan od up-and-coming predstavnika italijanske filijale dirty deep pokreta.
Još kao klinac bio je fasciniran ćaletovom kolekcijom soul i fank ploča. Sa osam godina počeo je da svira klavijature, a sa 14 je kupio i svoje prve gramofone i počeo da miksa i producira haus. Talenat i ljubav prema muzici za kratko vreme osigurali su mu mesto radio DJ-a, a potom i rezidenturu u jednom od najpoznatijih klubova na Jadranu, Aqva Disco Village. Svoj stil opisuje kao haus koji se šeta između deep-a i tech-a, začinjen fankom i minimalom. 
Vlasnik je producentske kuće Monday Morning, a njegova izdanja ste mogli da čujete i na labelovima kao što su
Highgrade, Aman, 8bit, Half Seas Over, Akbal, Immigrant, Fontek, Recycle, Bond Records, Rhythmetic, , Catwash, and Gastspiel, EarlyDub, Innocent, Kina, Little Helpers.
Beograđani su imali priliku da ga čuju početkom decembra prošle godine u Baraci, kao i u maju, u okviru Dirty Festa.
Set koji su tada odsvirali on i Archie Hamilton na after partiju – još uvek se prepričava i pamti. 
Ovoga puta, Manuel nam stiže u Sombor, i mi smo sigurni da nas neće razočarati! 🙂

Alex Monster je već dobro poznata somborskoj publici: prvi put smo je slusali još davne 2004. godine.
Od tada do danas, iza sebe ima brojna izdanja na: K:alender, Substudio Records, Frequenza, Female:Pressure, Artefekz, Traffica, u okviru projekta Reflux (+ Andrea Giuliani, Luca Rossetti) na Little Helpers, Pluseins, a u okviru projekta Atom & Eev (+ Someone Else) na Kaato Music, Get Physical, Tanzbar.
Svoj stil opisuje kao underground minimal, synth pop, disco, electro funk,new wave,punk,industrial.
Nastupala je u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, BIH, Albaniji, Crnoj Gori, Nemačkoj, Italiji, SAD.
Sa nestrpljenjem čekamo da čujemo set ove energične dame! 🙂

Goya je Somborcima oduvek bio omiljeno ime vojvođanske underground scene. Deceniju deo dvojca Goya&Natasha, nakon čega se profilisao kao kralj sexy bitova i muzički terapeut. 🙂 U poslednje vreme sve više se vraća svojim korenima i tvrđem zvuku.

Tijana Kabić – princeza vojvođanskog deep-a, čije nastupe prate neverovatni energija i harizma, što se može osetiti kroz muziku koju vrti kao i kroz komunikaciju koju ima sa publikom. Tijanin muzički ukus kombinuje deep, tech i groovy house, jakih bas linija i ženske melodike.

Upad: 200 din.

Avatar photo

Autor: Igor