MARIHUANA CIGARETE U PRODAJI SLEDEĆE GODINE

 

Newport Cigarettes, jedan od najpopularnijih svetskih proizvođača cigareta, najavio je pridruživanje trendu legalizacije marihuane te će krenuti u proizvodnju cigareta s marihuanom.

Cigarete ‘Newport Nirvana’, biiće na raspolaganju za prodaju putem poslovnica u državi Colorado, i državi Washington.

Prvi čovek marketinga Reynolds American Inc., Lawrence Harrison, rekao je da je cela firma uzbuđena zbog ideje reklamiranja kanabisa nakon istraživanja tržišta koje pokazuje da su ljudi vrlo zainteresovani za cigarete s marihuanom. Bitno je znati da je ova odluka vezana s inicijativom za legalizaciju marihuane u državama Colorado i Washington, nakon čega je firma Newport Cigarettes odlučila postati deo tržišta kanabisa.

Harrison je takođe dodao da je kupljeno hiljade jutara zemlje za prirodni uzgoj kanabisa. Duvanska firma pokreće distribuciju preko Severne i Južne Amerike, da bi usmerila linije opskrbe.

Budući da je reklamiranje duvanskih proizvoda trenutno zabranjeno u SAD-u, firma je izdvojila ogromnih 7 milijarda dolara za oglašavanje na tržištu novog “Newport Nirvana” brenda i sada pregovaraju s velikim mrežama i izdavačima, a početak marketinških akcija za ovaj proizvod krenuće u drugoj polovini 2017. godine.

Firma je takođe počela sa reklamiranjem ovog proizvoda u novinama i na bilbordima u Coloradu i Washingtonu.

Izvor: MixMagAdria

 

Avatar photo

Autor: Igor