DELIMO KARTE :: TOOLROOM VEČE sa Mark Knight-om i Adrian Hour-om U NIŠU!

 

Legenda britanske house scene i jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu, MARK KNIGHT stiže u Niš 13. juna, a zajedno sa njim će puštati i sjajni Adrian Hour koji će upotpuniti veliku Freedom Music žurku! Producent iza kojeg stoje mnogi hitovi i remiksi, vlasnik jednog od najprestižnijih i najuticajnih lejblova na svetu “Toolroom Recordsa” stiže u jedan od najlepših gradova u Srbiji na Nišku tvrdjavu.

Tokom karijere koja traje više od decenije, Mark Knight nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitovanja na istim 2008. U međuvremenu je nominovan za Grammy za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a prošle godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Njegovo zaveštanje ga je već svrstalo u vodeće igrače u elektronskoj dance muzici, a po svemu sudeći, još nije ni blizu svog vrhunca.

Zajedno sa Mark Knightom će puštati i sjajni Adrian Hour koji je u proteklih par meseci izdao nekoliko vrhunskih traka zajedno u saradnji sa Vitezom. Pored njih dvojice na ovoj vrhunskoj Toolroom večeri će puštati i Mark Storie i IDQ.

NAGRADNA IGRA

DELIMO KARTE ZA TOOLROM VEČE U NIŠU! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE FACEBOOK ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA MARK KNIGHT-A! NAGRADNA IGRA TRAJE DO VEČERAS DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI PET POBEDNIKA KOJI ĆE DOBITI PO DVE KARTE. SREĆNOOO….

Avatar photo

Autor: Igor