Marko Nastić Exclusive 7h DJ set u Tjubu

 

Petak je zakazan za prvi specijalan sedmočasovni DJ set Marka Nastića, ove sezone, u klubu The Tube. Kao što već mnogi klaberi znaju, Nastićeve prošlogodišnje žurke prepunile su klub i izazvale magične reakcije, stoga u slučaju da niste bili, ovaj dogadjaj nemojte propustiti. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 400 dinara tokom cele noći.

Marko Nastić – jedan od najcenjenijih DJ-eva na Balkanu, rodjen i odrastao u Beogradu. Kao vrlo mlad počeo je da miksuje u dobro poznatom klubu Industrija ’90-ih godina, gde postaje i rezident. Tu upoznaje i Dejana Milićevića gde sa njim počinje projekat “Teenage techno punks“. Nastupao je sa svim većim imenima tehno scene i gostovao u gotovo svim evropskim gradovima. Prvu turneju van Evrope imao je u Brazilu 2002. godine.

U medjuvremenu je pokrenuo izdavačku kuću “Recon Warriors” za koju osim njega, izdaju i slovenački DJ-evi Umek, Valentino Kanzjani, Milićević, Leon i Kobaja. Dugi niz godina nastupa u klubu The Tube i sa njim održava dobru saradnju.

Avatar photo

Autor: Igor