Marko Nastić na VIBE Festivalu 2016

 

Ovog leta, posle dužeg vremena, Kragujevac će imati jedinstvenu priliku da ugosti veliku zvezdu elektronske muzike. Tehno virtuoz i jedan od najznačajnijih tehno izvodjača jugoistočne Evrope, nakon nastupa širom sveta i zabeleženih nastupa na svim značajnim festivalima, Marko Nastić dolazi na četvrti VIBE festival u Kragujevcu. Marko Nastić će nastupati na Orbital stage-u, novom stage-u festivala koji je namenjen tehno zvuku smeštenom u napuštenoj industrijskoj hali u okviru festivalskog kompleksa.

Tokom svoje karijere Marko Nastić je saradjivao sa najvećim svetskim zvezdama, a svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvodjačem sa ovih prostora. Uvek van šablona, setovima pomera granice tehno muzike stvarajući zvuk za telo i dušu.

Uz Marka Nastića ovogodišnji program festivala obuhvatiće vrhunske izvodjače i nastupe na tri festivalske bine, a celokupan lineup biće objavljen uskoro. Uz najavljen tehno Orbital stage publika će imati mogućnost da djuska na Main stage-u koji je namenjen EDM pravcima ili dnevnom Sunstage-u uz lagani zvuk i čarobni zalazak sunca.

Četvrto izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar, na prostoru Knežev arsenal u Kragujevcu.

Avatar photo

Autor: Igor