Marko Nastić pravi ŽURKU ZA PAMĆENJE u klubu KPTM!

 

 

Veteran srpske elektronske scene Marko Nastić nastupiće u bašti kluba KPTM u sredu, 25. jula s početkom od 16 časova, a tom prilikom podršku će mu pružiti Vladimir Dragaš.

Klub KPTM pokrenuo je novi koncept matine žurki pod nazivom „Kad je bal nek je minimal” a koje će se održavati svake srede. Prošle nedelje ugostili smo britanskog di-džeja Kirija Kornvela i Šveđanina E-day-a e, a ove srede pripremamo pravi spektakl jer će za miks pultom ploče vrteti zvezda domaće elektronske scene, Marko Nastić.

Vodeći di-džej Istočne Evrope najavio je opasno dobar parti a posetioci će uz svoja omiljena pića koja će moći da kupe po 199 rsd. uživati uz kombinaciju techno, minimal i house zvuka.

Marko je tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status di-džej zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi… Marko je svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora.

Ulaz za ovaj događaj neće se naplaćivati od 16 do 18 časova.

Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook linku

https://www.facebook.com/events/557452574379968/

Vidimo se u KPTM-u, klubu iz koga vam se nikada ne ide kući.

Avatar photo

Autor: Igor