MarkyZ, Lea Dobričić, Neutron i Happy People u klubu Dot ovog vikenda!

 

Za predstojeći vikend klub Dot najavljuje dve odlične žurke – petak je rezervisan za reprizu jednog od najboljih prošlogodišnjih partija, a subota će biti u znaku jednog legendarnog domaćeg DJ kolektiva.

Ovog petka u Dot stiže momak čije ime je dobro poznato domaćim poklonicima tehno zvuka. U pitanju je MarkyZ – DJ i producent našeg porekla koji već više od 10 godina živi u Italiji, tačnije Firenci – a čiji je talenat prepoznat od strane svetski poznatih producenata poput Richie Hawtina i Marca Carole. MarkyZ je definitivno jedan od najperspektivnijih DJ-eva i prodcenata na sceni, a domaća publika imala je prilike da ga čuje prošle godine u klubu “Dot”, kao i na Exit festivalu. Ovog petka, 23. oktobra, MarkyZ je ponovo u klubu Dot, još jednom – uz sjajnu Leu Dobričić i Neutrona koji brani boje svoje Waxx Trax etikete. Ulaz u klub biće besplatan 30 minuta posle ponoći, a nakon toga cena karte će iznositi 300 dinara.

 

 

Nakon što su letos “zapalili” Barutanu odličnom žurkom koja je usledila ravno 10 godina nakon njihovog poslednjeg nastupa na ovoj kalemegdanskoj pozornici, Happy People ekipa je ponovo na okupu – ovog puta u klubu Dot! Na žurci zakazanoj za subotu 24. oktobar, Happy People će nastupiti u sastavu DJ Lale, Goran Zmix Kovačević & Mr. Flowers i doneti još jednu žurku za pamćenje. Ulaz u klub biće besplatan do 00:25 posle ponoći. Podsećamo – ovaj DJ kolektiv nastao je davne 1994. godine, a ekipa koja stoji iza imena “Happy People” direktan je “krivac” za neke od najboljih beogradskih žurki u periodu od 1997. do 2005. godine. Zanimljivo je da su 2014. godine nastupili na Dance Areni Exit festivala povodom proslave 20 godina od nastanka tehno scene u Srbiji.

 

Avatar photo

Autor: Igor