Matador otvara sezonu Barutane 2021!

Matador otvara sezonu Barutane 2021!

Nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti,koji je prvobitno planiran za otvaranje sedme sezone Barutane, u maju 2020. godine, zbog pandemije covid-19virusa, bio je odložen za kraj avgusta, u nadi da će se epidemiološka situacija širom sveta poboljšati.

Ovu godinu, koja je već na izmaku, pamtićemo i po tome što nismo bili u prilici da uživamo u svim bukinzima i planiranim stranim gostovanjima, kao i mnogim iznenađenjima koje smo pripremali za letnju sezonu kultnog kluba Barutana 2020. Matador, jedan od izvođača, čije izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta, imaće tu čast da zajedno sa svim svojim fanovima, željnim dobrog zvuka i klupskih žurki, otvori narednu sezonu Barutane, u petak 7. maja 2021.godine.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1490 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestimaTicket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za maj i avgust 2020. važe i za novi datum. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost za refundiranje novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova [email protected], [email protected] i [email protected], u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljenje.

Matador je 2019. godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, svoje talente je preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Tu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM–Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone. Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od strane novih talenata. Njegova saradnja sa dvojcom Artbat–Apollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Između ostalog, rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAY Differently MODEL 1analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Čuvajte se, pazite jedni druge i budite odgovorni! Budite dobro i ostanite zdravi! Nadamo se da se vidimo sledećeg maja u Barutani!

Avatar photo

Autor: Igor