Jedna od omiljenih rejverskih lokacija u Novom Sadu, klub The Quarter, u subotu, 20. oktobra, poželeće dobrodošlicu argentinškom senzacionalnom dvojcu koji čine globalno poznati techno DJ i producent Barem i multiinstrumentalni majstor live nastupa Alexis Cabrera!

 

Jedna od omiljenih rejverskih lokacija u Novom Sadu, klub The Quarter, u subotu, 20. oktobra, poželeće dobrodošlicu argentinškom senzacionalnom dvojcu koji čine globalno poznati techno DJ i producent Barem i multiinstrumentalni majstor live nastupa Alexis Cabrera!

Prva u nizu EVOKE žurki doneće od starta u Novi Sad jedinstveni elektronski vajb, po kome je i ovaj duo poznat i koji pažljivo neguju preko svoje izdavačke kuće FUN Records. Ova ultimativna jesenja žurka, sa početkom u 22h, imaće vrlo ograničen broj ulaznica i predstavlja retku priliku da se ovi planetarni umetnici čuju i dožive na našim prostorima!

Žurke koje ovaj dvojac zajedno potpisuje kao ALL FUN LONG, još dugo se prepričavaju i pamte, ali i zasebno, njihove karijere odraz su genijalnosti i istinskog talenta. Harizmatični i cenjeni techno DJ i producent Barem već više od deset godina samouvereno stoji na vrhu muzičke scene koju je bespovratno osvojio izdavanjem svog albuma “After The Storm” 2011. godine. Uz prisutne perkusije koje rezultiraju bogatim ritmom, svoje mračne bass linije uspeva da preobrati i u – zabavu. Jer kako i sam kaže: “I mračna muzika ume da bude zabavna”. Upravo je to bila ideja vodilja iz koje je nastao FUN Records, lejbl koji je osnovao sa svojim najboljim prijateljem Alexisom Cabrerom. Sa željom da u globalnu elektronsku scenu ubrizgaju više karaktera i raznolikosti, 2015. osnovali su sopstvenu izdavačku kuću. “Raznolikost” jeste reč koja savršeno pristaje Cabreri, samoukom muzičaru i inovatoru sa izraženom eksperimentalnom crtom. Nastupajući isključivo u live formatima, koristi svoje multiinstrumentalne sposobnosti, ali i sopstvene vokale, pevajući svoje pesme preko bitova. Imajući u vidu njegov zarazni stil koji opisuju kao tech house sa groovy bass linijom, nije ni čudo što njegov Boiler Room set broji gotovo 150.000 Youtube pregleda, dok Boiler Room set njegovog muzičkog partnera Barema broji vrtoglavih 600.000 pregleda!

Kultni koncertni prostor The Quarter u Novom Sadu poznat je po vrhunskim nastupima svetskih, regionalnih i domaćih izvođača, te je ovaj epski događaj prilika da svi istinski ljubitelji techno zvuka dožive poslednji rejv u prostorima ovog kluba.

Ograničen kontigent ulaznica za   prvu EVOKE žurku po poklon ceni od 490 RSD, dostupan je na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, kao i na zvaničnoj Gigs Tix stranici, dok će naredna cena ulaznica biti viša.

Avatar photo

Autor: Igor