Metodi Hristov i Fernanda Martins stižu na veliku “Higher Sense” žurku u Podgorici!

 Metodi Hristov i Fernanda Martins stižu na veliku “Higher Sense” žurku u Podgorici!

Techno majstori Metodi Hristov i Fernanda Martins stižu na Higher Sense Mirrors of society Event – 17.12 u Podgorici.

Neprikosnoveni Metodi Hritov i neverovatna Fernanda Martins potvrdili su svoj dolazak u glavni grad Crne Gore i 17 decembra obećavaju žurku koju ćemo svi zajedno pamtiti.

Metodi Hristov – sa sedištem u Bugarskoj je duboko povezan sa svetskom muzičkom industrijom više od jedne decenije, a njegov zaista jedinstven stil, koji se kreće od sirovih tehno ritmova do tamnije strane tech house-a, drži ljude na plesnim podijumima širom sveta u želji za više.

Nije slučajnost što je njegova harizma toliko zanimljiva ljubiteljima elektronske muzike kad god kroči iza DJ paluta.  Znajući kako da kontroliše emocije kroz pažljivo odabrane numere, bilo da se radi o intimnom klubu u Berlinu ili velikom letnjem festivalu u Južnoj Americi, Metodi uvek daje sve od sebe i to je velika prednost i neosporan čisti talenat. Privilegija da putuje svetom i deli muziku odavno je zapisana u Metodijevom DNK, i njegova strast prema muzici postala je stil života.

Umesto da bude „označen” pod određenim žanrom elektronske muzike Metodi voli da eksperimentiše, meša različite muzičke stilove, isprobava nove stvari, neistražene varijacije koje su do sada dale rezultate u neočekivano dobroj kombinaciji.

Stojeći iza brojnih solo izdanja sa velikim izdavačkim kućama i remiksujući popularne izvođače, pokazuju Metodijev disincitivni stil i njegov poseban fokus, uvjek sa ciljem da pretvori muziku tako da odgovara njegovom sopstvenom prepoznatljivom stilu.

Njegova produkcija dobija podršku raznih svetski poznatih umetnika kao što su Riči Hotin, Karl Koks, Adam Bejer, Ida Engberg, Marko Karola, Monika Kruz: Joris Vorn, GusGus, Umek, Rajnije Zoneveld i drugi. Osnivanjem sopstvene producijske kuće “set_about_music” 2016. godine, rođen je novi dom za njegovu ogromnu biblioteku kvalitetnih traka.

Fernanda Martins (poznata i kao Dot Chandler) se danas smatra jednim od najvećih ženskih imena svjetske tehno scene. Ova brazilska dama sakuplja nastupe u mnogim najvećim i najvažnijim klubovima, zabavama i festivalima širom svijeta.

Svirala je na glavnim tehno događajima u svojoj zemlji i u zemljama kao što su: Nemačka, Francuska, Holandija, UK, Belgija, Švajcarska, Luksemburg, Španija, Poljska, Slovenija, Srbija, Italija, Portugal, Bugarska, Mađarska, Hrvatska, Češka , Bosna i Hercegovina, Irska, Ukrajina, Slovačka, Argentina, Andora, Kolumbija, Rumunija, Venecuela….

Poseduje neverovatne tehničke mogućnosti pri samom dj-ingu, velike je harizme , a od njenog nepogrešivog zabavnog načina komunikacije i povezivanja sa gomilom, Fernanda Martins nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada nastupa, voli i da “zloupotrebljava” efekte kako bi stvorila svoje precizne, detaljne i ‘eksplozivne’ mikseve koji, impresioniraju sve ljubitelje elektronske muzike gde god da posete njen performans. Pre svega, Fernanda Martins je poznata po odličnom izboru muzike. Od svojih početaka, iskusila je različite podžanrove tehno muzike; od najklasičnijih i podzemnih zvukova, prolazeći kroz tamne, kisele, melodične, duboke i tvrde teksture.

Njene veštine u miksovanju omogućavaju joj da istražuje ogroman univerzum tehna. Svi njeni setovi su, i uvjek će biti, ispunjeni trakma punih velike energije i snažnog karaktera. Bilo da svira najmoćniji hardtechno, ili čak, najčistiji tehno, Fernanda jasno daje do znanja da zna kako da iskoristi svu fleksibilnost i svestranost koju joj tehno nudi.

Ovo je zvuk koju su mnogi od vas čekali, a njima će se na lineupu pridružiti i rezidenti.

Stevan Mandić – Pojavio se u našoj organizaciji kao Talent Hunt na prošlom događaju gdje je bio zadužen za zagrijavanje žurke , a ovog puta dobija ulogu zatvaranja kroz njegov moćni acid rain set.
Samo ćemo reci da svoj rad izdaje pod Debora de Luca lable.

Stanco – Koji je jako dobro poznat široj publici u Crnoj Gori, a biće zadužen za zagrijavanje i razigravanje žurke sa njegovim moćnim progressive melodičnim technom.

TIMETABLE:

STANCO /22:00 – 00:00/

METODI HRISTOV / 00:00 – 01:30 /

FERNANDA MARTINS / 01:30 – 03:00 /

STEVAN MANDIĆ / 03:00 – 04:30 /

Svi zajedno donose techno zvuk univerzuma , i melodije koje će vas kroz ples dovesti na planetu HIGHER VAJBA.

Spremili smo audio&vizuelni spektakl koji se ne propušta.

Čeka vas mnoštvo iznenađenja kroz sami spektakl, stoga i savjetujemo da dođete ranije.

Svi rejv drugari koji su bili na prošlom događaju znaju o čemu pričamo.

PROMO ULAZNICE: 12 eura

* 100 Promo ulaznica koje se kupuju online putem linka.

+ Membership program Higher Sense imaće mogućnost da kupi ulaznicu po cijeni od 12 sve do 17 og decembra.

REGULAR ULAZNICE: 15 eura

Regular ulaznice će biti dostupne od 11-tog novembra do 14. decembra putem online kupovine.

VIP ULAZNICE: 27 eura

Za sve potrebne informacije i rezervacije obratite se direktno putem instagram stranice Higher Sense.

Obavezno poneti dobro raspoloženje i prijatelje sa kojima želiš da podeliš senzaciju.

Lokacija: Hangar Aerodroma Špiro Mugoša – Ćemovsko Polje

” Muzika pokazuje ono što se riječima ne može iskazati, a u vezi čega je nemoguće ćutati.”

Posetite zvaničan facebook event klikom ovde.

Karte online možete kupiti klikom ovde.

Zvanična facebook stranica organizatora klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor