Mihajlo, Sophie J i „Noisedock” ove subote u Pančevu

 

Ove subote, na februarskoj žurci „All Stars Alliance Pančevo” ekipe, gostovaće Mihajlo. Osnivač organizacije „Hear it. Feel it. Move it.”, poznate po bukiranju imena kao što su Perc, Monoloc, Jonas Kopp, Inigo Kennedy, Alex Bau i Rebekah, predstaviće se prepoznatljivom kombinacijom lajva i DJ seta 11. februara. Lokalna podrška u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo, te večeri biće Sophie J i duo „Noisedock”.

Mihajlo se od početka karijere odlučio se za tehno. Uvek u andergraund vodama, prateći svoj muzički ukus, stvorio je vernu publiku širom Balkana. „Akademija”, „Energija”, „Plastic”, „The Bassement”, „Soul”, „Aquarius”, „DFK”, „TvrdjaFest” i „EXIT” festival samo su neka od mesta na kojima je nastupao. Glad ka deljenju muzike dovela ga je do gigova u najpopularnijim tehno klubovima Evrope – frankfurtskog „U60311”, londonskog „Ministry of Sound”, kao i do mnogih klubova u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD-u.

Protekle 2 godine redovno je bukiran za „Milano Street Parade”, kao i za žurke tokom „Sonar” nedelje u Barseloni. Voli duge setove, a njegov stil je mračan, minimalističan i ponekad sirov, prepoznatljiv po skoro nevidljivoj razlici između lajva i DJ seta.

Sofija Jovanov je muzičarka iz Pančeva, koja uprkos godinama ima bogato iskustvo na sceni. Otpočinjajući karijeru sviranjem u bendovima i nastavljajući studiranjem na Fakultetu dramskih umetnosti, Sofija od 2014. godine koristi svoja znanja i veštine i za dekovima klubova.

Pod alijasom Sophie J ona pristupa muzici bez predrasuda, pa u njenim setovima nije neobično čuti spoj različitih pravaca elektronske muzike, od minimala, preko techna, do industriala koje na maštovit način pakuje u karakterističan i dobro osmišljen koncept.

„Noisedock” je dobro poznati pančevački duo aktivan na sceni od 1999. godine. Čine ga Zoran Dramićanin i Miša Njiređhazi, koji su sa prijateljima početkom 2000-tih organizovali underground žurke u Pančevu.

Posvećeni tehno i minimal zvuku, oni su već 18 godina utiču na razvoj svesti o elektronskoj muzici u svom rodnom gradu, a od 2010. godine to čine i produkcijom.

Svoju uspešnu saradnju sa Domom omladine Pančevo, koji preko 40 godina radi s mladima, ASAP ekipa nastaviće i u budućnosti, a šta se priprema do kraja klupske sezone ostaje da vidimo.

Karte za ASAP sa Mihajlom će se prodavati na ulazu u „Apolo” dvoranu, 11. februara, po ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk eventu.

 

Avatar photo

Autor: Igor