MILJENIK PUBLIKE DJ OMNIA 8. OKTOBRA NA SERBIA WONDERLAND-U

 

Novi spektakl Serbia Wonderland festivala ove godine održaće se 8. oktobra u Hangaru u Luci Beograd.

Ovogodišnji headliner festivala biće miljenik publike i čovek koji je otvorio prvi festival, ukrajinski di-džej Evgeni Smirnov, poznatiji kao Omnia. Posetioci prethodnih izdanja Serbia Wonderlanda uživali su u njegovoj sjajnoj energiji i muzici, a oni koji do sada nisu, imaće priliku za to. Omnia je dosta puta u svojim intervjuima isticao kako je Serbia Wonderland jedan od njegovih najdražih setova u karijeri upravo zbog toga što je on otvorio jedno veliko poglavlje na našoj sceni. Podršku će mu pružiti najbolji di-džejevi tzv. EDM muzičkog pravca i rezidenti Serbia Wonderlanda čija će imena naknadno biti objavljena.

Omnia je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave. Internacionalnu karijeru je započeo pre šest godina i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc. Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu. Nastupao je na vodećim svetskim festivalima: Tomorrowland, ASOT, South West Four, Electronic Family, Trancemisson, Electrocity, Trancefusion

Na zahtev publike organizatori festivala najavljuju i specijalan WONDERLAND LASER SHOW kao deo spektakla u Hangaru!

Karte za ovaj događaj možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 rsd na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

Karte ★ http://bit.ly/2ct5QGh

Event ★ https://www.facebook.com/events/266965836980928/

Avatar photo

Autor: Igor