Miloš Vujović izdao novi EP „Dimension“ na Gain Records-u!

 Miloš Vujović izdao novi EP „Dimension“ na Gain Records-u!

U poslednjih par meseci naš techno producent Miloš Vujović iskoristio je priliku da boravi što više u studiju. Rezultat toga je mnoštvo novih traka, kao i novi EP koji izlazi za italijanski Gain Records!

„Dimension“ EP sadrži tri peak-time techno trake „Deep Roll“, „Dimension“ i „Forsaken“, sve tri sa jedinstvenim rolling bass line-om koji priliči njegovoj produkciji u poslenje vreme za ovdašnji moderan techno.

Celo izdanje možete preslušati na beatport linku, kao i na Miloševom Soundcloud profilu.

Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već više od 17 godina. Rođeni Pančevac, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT i Green Love festivalima, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi.

Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su IAMT, Funk’n Deep, Loose Recordings, Gain Records, Reload Records, Reload Black, Tauten, In Deep’n’Dance, Stickrecordings, Patterns i Atonal Records.

Milošev poslednji projekat je emisija o rejv kulturi „Rejvizija“ koja se emituje svakog četvrtka na „Rejvizija“ YouTube kanalu, gde su gosti poznati DJ-evi i producenti iz regiona i šire.

Links:
https://www.beatport.com/artist/milos-vujovic/470794
http://www.instagram.com/milos_vujovic/
http://www.facebook.com/djmilosvujovic/
https://www.residentadvisor.net/dj/milosvujovic
http://www.youtube.com/c/MilosVujovic

Rejvizija links:
https://www.youtube.com/c/Rejvizija/
https://www.facebook.com/rejvizija/
https://www.instagram.com/rejvizija/

Avatar photo

Autor: Igor