Mladen Tomić dolazi u Niš!

 

Nakon dve odlične žurke i odličnom odazivu niške publike, odlučili smo da ljubiteljima Techno zvuka priredimo pravo iznenadjenje 14. marta na Niškom Sajmištu, kada nam u goste dolaze MLADEN TOMIĆ iz Banja Luke, i DOVLA a.k.a. PION iz Beograda.
Sa njima će kao lokalna podrška nastupiti svima dobro poznat DEJAN MLADENOVIĆ!

Line up:

-MLADEN TOMIĆ

-DOVLA a.k.a. PION

-DEJAN MLADENOVIĆ

Karte u predprodaji možete kupiti po ceni od 300 dinara u Hedonist Cafe-u.
Cena karte na ulazu: 400 dinara.

Reputacija Mladena Tomića kao istaknutog bosanskog DJ-a i producenta je dostigla globalne razmere. Očaravajući spoj tehna i tehno-hausa sa hipnotičnim ritmovima tribala je snažno privukao klabere širom sveta, a među zadnjima koji su pali na Tomićev ritam se nalazi unosno tržište Amerike.

Niz visoko-plasiranih izdanja i remiksa za neke od vodećih tehno izvođača je vinuo Mladena u visine. Priznanja za njegove ploče su Mladenu otvorila vrata na partijima širom Evrope (Nemacka, Spanija, Holandija, Francuska, Austrija, Ceska, Italija, Slovenija, Engleska, Skotska, Madjarska i td), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko) i Kanade, dok njegov visoko-specijalozovani studio i više nego uspešno posluje. Dubfire, John Acquaviva, Popof, Richie Hawtin, Umek, Adam Beyer, Sebastien Leger, Rino Cerrone, Markantonio, Kaiserdisco, Tocadisco su samo neka od velikih DJ imena koja su mu pruzila podršku, a tu su i mnogi drugi.

Mladenova karijera kao DJ-a je započela 1999. kada se udružio sa kolegom iz Bosne, Sinišom Tamamovićem kako bi zajedno promovisali događanja u rodnoj Banjaluci i obišli Zapadni Balkan. Mladen i Siniša nisu dopustili da sve to ostane samo dobra ideja već su osnovali svoj sopstveni lebel Night Light Records . Ova Mladenova i Sinišina zamisao je prerasla u uspešan izvor njihovih sopstevnih izdanja kao i remiksa koji su izašli uz podršku nekih od svetski poznatih DJ-eva. 
Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesovanja sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svetskih lebela techno i elektronske muzike, kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure, Alchemy i drugi.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor