Mladen Tomić lansirao novi EP!

 Mladen Tomić lansirao novi EP!

Novo EP izdanje Mladena Tomića za respektabilnog izdavača Tronic, a pod nazivom Dancing Runner, danas će ugledati svetlost dana! 

Novi EP i nova saradnja najprepoznatljivijeg bosansko-hercegovačkog DJ-a i producenta elektronske muzike, Mladena Tomića i prestižne izdavačke kuće Tronic predstavlja nam naslove: Dancing Runner, Activation i Beach Things. 

Inače, reč je o novoj saradnji BiH izvođača sa jednom od najstarijih techno izdavačkih kuća u svetu, osnovana još 1994. godine, čuvena je i po organizovanju klupskih događaja širom sveta, od Tokija do Londona, Sao Paula do Detroita. 

Povodom današnjeg izdanja oglasili su se i iz Tronic-a: “Sretni smo što se vraćamo bosanskom groove majstoru Mladenu Tomiću na još jednom EP izdanju. Rado gubeći jasne ivice između house i techno zvuka, Mladen je isporučio tri numere obilježene prepoznatljivim Mladenovim zvukom!, na koje nećete ostati ravnodušni”

Novi EP Mladena Tomića pod nazivom Dancin Runner, izdavača Tronic, od danas je dostupan na svim platformama za preuzimanje muzike. 

Link za izdanje: https://fanlink.tv/TR492 

Avatar photo

Autor: Igor