Mladi producent ONIX iz Trebinja objavio svoj EP pod nazivom – In My Dreams!

 

Njegovo ime je Jovan Vukosav, dolazi iz Trebinja, ima 21 godinu i trenutno studira u Novom SaduSve oblike elektronske muzike sluša još od 2010-2011. godine, a oko 2013. godine počinje lagano da uči da radi u FL studiju.

Pod artist imenom ONIX radi od oktobra 2018. godine i od tada je izbacio par traka među kojima bi izdvojili ‘Lost Love’ i ‘ Demonic’ koje su takođe izašle na “Progressive Dreamers” kanalu početkom ove godine i koje su skupile po 20 hiljada pregleda.

‘In my dreams’ EP koji je izbacio pre par dana se sastoji od dve trake i obe su jako melodične i progresivne i najbolje predstavljaju njegov rad i stil muzike koji voli, takodje obe su izbačene kao free download. Iako nigde javno nije izneo, EP nosi malo dublju poruku, a govori o praćenju snova i biranju nekog svog puta, puta kojim se ređe ide i na kojem se jako često možemo osećati usamljeno i neshvaćeno.

Uskoro planira da izbaci novih par progressive house/techno traka kao i pesmu sa nemačkom pevačicom Sarahom Firstone koja je u malo komercijalnijem letnjem deep house fazonu sa elementima kalvira, gitare i saxapohna, ali uskoro više informacija u vezi tog projekta.

Za sam kraj kaže da se trenutno bavi samo produkcijom muzike, a u DJ vode se nada da kreće od oktobra ove godine, trenutno još uvek gradi svoji stil puštanja koji varira izmedju progressive i melodic techno zvuka.

#PODRŽIDOMAĆE!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor