Mračno, moćno i SamoTvrdo! Metodi Hristov ponovo stiže u Beograd!

 

Bugarski DJ i producent svetskog renomea Metodi Hristov ponovo će biti gost Samo Tvrdo serijala žurki u subotu 12. decembra u klubu Monsun. Kada je prethodni put gostovao u Monsunu u maju ove godine, priredio je žurku za pamćenje koja se i dalje prepričava, a sada se vraća na “mesto zločina” da opet napravi haos.

Mračno, moćno, melodično – tako bi ukratko mogao da se opiše njegov jedinstveni stil koji karakterišu mračna strana tech house zvuka i sirovi house bitovi. Poznat je po tome što voli da eksperimentiše sa različitim stilovima koji su neočekivano dobro kombinacija.

Di-džejingom je počeo da se bavi pre devet godina, a produkcija je došla spontano. U žižu svetske javnosti dospeo je prošle godine kada je njegovo izdanje “Step Outside” označeno kao jedno od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici te sezone. Ujedno je podržano od strane artista kao što su  Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia i Audiojack.

Sa svakim sledećim izdanjem nastavio je da oduševljava fanove elektronske muzike i njegova popularnost je u stalnom porastu, o čemu najbolje govori to što je ove godine imao turneje u Americi i Aziji, dok je u Evropi redovan gost svih poznatih klubova i festivala. Iako svestan uspeha, Metodi kaže da nije bilo teško izboriti za mesto na svetskoj sceni: “Teške su mi samo one stvari koje ne volim da radim. A veliko je zadovoljstvo hodati ovom dugom stazom i veoma sam zahvalan zbog toga što još ima da se hoda.

Njegova izdanja se mogu naći na lejblovima kao što su Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i drugi, a nedavno je osnovao svoj lejbl Set About.

Pored Metodija, 12. decembra u Monsunu će nastupiti domaći artisti Phill & Dansmore, Kent Explain i Wet Dreams. Ograničen broj ulaznica u pretprodaji može se kupiti po ceni od 400 dinara na prodajnim mestima Eventim, GIGX TIX I DD Tickets.

Avatar photo

Autor: Igor