Mrak stiže u Beograd! Dax J, Dave Clarke, Planetary Assault Systems i mnogi drugi!

Jedna od trenutno najvećih i najpoštovanijih techno zvezda današnje klabing scene DAX J nam dolazi ovog novembra na veliki techno vikend u Beogradu koji će biti održan 10-tog i 11-tog novembra pod nazivom THE HARD CODE PROJECT. Zajedno sa njim će nastupiti još i Dave Clarke i Planetary Assault Systems kao i mnogi drugi dj-evi koji će uskoro biti objavljeni.

Londonski techno majstor će nastupiti kao zvezda večeri jednog od ova dva dana festivala, a sigurno obradovati sve ljubitelje kvalitetnog sirovog, mračnog techno zvuka.

Dax Heddon poznati kao DAX J je možda rodjen u Londonu, ali u njemu sigurno teče NEMAČKA KRV, DJ koji je u 2016 godini dosekao 56. mesto na čuvenoj Resident Advisor Top 100 listi najboljih DJ-eva, a isto tako bio nominovan od strane MixMag-a, Groove Magazine-a i DJ Mag-a za DJ-a i producenta koji je napravio najveći “breakthrouh” prošle godine. Do sada iza sebe ima nastupe na Awekenings festivalu, Gashoulederu, kao i sada već čuveni desetosatni set u kultnom klubu Berghain.

Mi nemamo šta da dodajemo osim da pogledate video zapis koji smo zabeležili ove godine na Exit Festivalu u pola osam ujutro za vreme trajanja njegovog seta.

U 2015 godini je izdao svoj prvi album pod nazivom “Shades Of Black” koji ga je vinuo u nebesa i dobio nagradu od strane MixMag-a za album meseca, a dostigao je i prvo mesto na Juno Records-u po pitanju prodaje.

Zajedno sa njim na ovom pravom tehno festivalu će još nastupiti i BARON DAVE CLARKE kao i sjajni Planetary Assault Systems koji će izvesti LIVE ACT.

Day 1. 

Dave Clarke / UK
+ more tba

Day 2.

Planetary Assault Systems Live Act / UK
+ more tba

Uskoro mnogo više informacija, a za sve informacije u vezi cene karata kao i objave ostatka line upa možete pogledati na zvaničnom eventu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor