Multitalentovani Alexis Cabrera ove subote stiže u “Dot”

 

Vest o dolasku Alexisa Cabrere u Beograd obradovala je mnoge klabere, a ovaj multitalentovani DJ, producent i vokalista nastupiće u klubu DOT ove subote, 2. aprila. Poštovaoci lika i dela ovog momka dobro znaju da je on jedan od osnivača etikete Fun Records, a njegov Boiler Room DJ set jedan je od najboljih vodiča kroz undeground scenu Buenos Airesa.

Od kako se vratio sa južnoameričke turneje početkom februara, Alexis se posvetio produkciji novih traka i jedna ceka da ih čujemo uživo! “Već duže vreme želja mi je da nastupim u Beogradu. Čuo sam da beogradski klaberi uvek znaju koga su došli da slušaju u klubu, a to je nešto najbolje što jedan DJ može da doživi, jer čak i da ima petoro ljudi u klubu opet su tu samo da bi čuli tebe”, kaže Cabrera i dodaje da jedva čeka ponovo da se sretne sa svojim prijateljima iz Srbije, kojih ima mnogo.

Planovi za 2016. godinu su jednostavni – on i kolega Barem sa labela Fun Records planiraju da odnesu FUN u gradove širom sveta i prave još puno dobre muzike. Nakon posete Beogradu, Cabrera će već u ponedeljak 4. aprila imati nastup u Berlinu, nakon toga još jedan nastup u Nemačkoj, a potom kreće na dvonedeljnu turneja po SAD. Više o tome šta možete da očekujete ove subote u DOT-u pročitajte u ekskluzivnom intervjuu koji je Alexis Cabrera dao za portal sugasuga.rs.

Oni koji žele da nabave karte po promo ceni od 300 dinara, mogu to još uvek učiniti rezervacijom na broj 069 3682582 ili slanjem poruke u DOT  inbox. Za one koji ne budu na promo spisku, cena karte će iznositi 500 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor