MUSE by LEHAR i MUSUMECI u novosadskom BASTIONu u subotu 11. avgusta!


MUSE
 party koncept, osmišljen od strane Lehara i Musumeci-ja inspirisan je upravo Muzama, starogrčkim boginjama, a proizašao je iz njihove ideje vrhunske žurke.

Cela zamisao oslikava se u jednoj rečenici: Naša zajednička misija, niz žurki na koje ćemo pozivati di-džejeve i producente koji nas inspirišu svojim jedinstvenim zvukom i vizijom elektronske muzike. 

Lehar je producent i di-džej poznat po emotivnim kompozicijama i setovima, a za sebe kaže da i dalje uspeva da sačuva mladalačku strast prema muzici, žurkama i uživa kada vidi osmehe koje izaziva dok je na sceni. Njegov prvi EP Sargas, koji je objavljen za izdavačku kuću Connaisseur Recordings, uvrstio ga je na mapu savremene elektronske muzike i predstavlja njegov umetnički manifest – mešavinu zvukova i atmosfere dramskih efekata koji karakterišu intimne bas linije i intrigantne melodije. Naredni projekti poput EP Magic Realism za Diynamic Music, singl Number One Hero sa Rush Midnight za 2DII4, kao i njegov doprinos proslavi albuma 10 Years Diynamic učrstili su njegovu reputaciju producenta.

Musumeci je muzički projekat Mauro-a Di Martino-a, sicilijanskog di-džeja i producenta koji je na sceni još od kraja 80-ih. Album The Gemini Project, koji je objavio za svoju izdavačku kuću Engrave Ltd ga je probio na internacionalnu elektronsku scenu. Njegova izdanja mogu se naći i na lejblovima poput BedrockConnaisseurCompost Black LabelDiynamic MusicEndless i Kompakt. Deo je projekta Human Machine i osnivač izdavačke kuće Multinotes Recordings.

Nakon spektakularnih žurki u okviru zvaničnih EXIT afterparty-a u čuvenom BASTIONU, koje su  okupile više hiljada rejvera, BASTION će u subotu 11.avgusta ugostiti MUSE night by LEHAR and MUSUMECI, sa SANDRINOm i ALICANom.

Ulaznice se mogu naći u prodaji na sajtu gigstix.com i Gigstix prodajnoj mreži po ceni od 800 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor