MUZIČKA ODISEJA U PAPAYI! Velikani TRANCE-a na Zrću

Vruće muzičko leto u klubu Papaya se nastavlja. Samo nas dva dana dele od Beach Odyssey festivala koji će na glavnom stage-u ugostiti velikane trance elektronske scene. U tri će se dana festivala predstaviti DJ Omnia, W&W, Arty, Orjan Nilsen, First State te Aly&Fila.

Uskoro počinje prava muzička odiseja u vodećem hrvatskom klubu. Novaljska Papaya predstavlja Beach Odyssey festival koji će od 24. – 26. jula na glavnom stage-u predstaviti velikane elektronske trance scene. Uz DJ Omniu, očekuju nas nastupi i W&W, Arty, Orjan Nilsen, First State te Aly&Fila.

Program Beach Odyssey festivala :

24.07. Omnia / W&W

25.07. Arty / Orjan Nilsen

26.07. First State / Aly&Fila

Omnia je mlado DJ i producentsko ime na svetskoj trance i progressive sceni. Poslednju godinu će pamtiti po ulasku na prestižnu listu Top Dj Mag 100 zauzevši 58 mesto čime se istaknuo kao jedno od najznačajnijih imena evropske elektronske scene. Danas je jedno od najtraženijih mlađih imena, a nastupao je na prestižnim svetskim eventima (Ultra Music Festival, A State of Trance turneja najboljih DJ-eva Armin van Buurena) i brojnim svetskim klubovima.

W&W energični je trance duo kojeg čine Ward Van Der Harst i Willem Van Hanegem. Od kada su se pojavili na sceni 2007. godine, svojim progresivnim trance zvukom oduševljavaju brojnu publiku po celom svetu, a sarađivali su sa Arminom Van Buurenom, Hardwellom, Tiestom, Ferry Corstenom i brojnim drugima. Svojim su nastupima obeležili su najznačajnije festivale elektronske scene kao što su Ultra Music Festival i A State of Trance tour.

Na Beach Odyssey festivalu po prvi put će se predstaviti i mladi ruski DJ i producent Arty, norveški trance i progressive producent i DJ Orjan Nilsen. Iza imena First State krije se talentovani holandjanin Sander Van Dien koji će zatvoriti festival u Papayi uz Aly&Fila, egipatski trance duo koji je sarađivao s najboljim DJ svih vremena Arminom Van Buurenom.

Ulaznice za Beach Odyssey festival po ceni od 187 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sastavu Eventima-a (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. takođe se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr, ali se od večeras mogu kupiti i na blagajni kluba Papaya.

Avatar photo

Autor: Igor