Muzičko zakucavanje u Maximusu: “Nije iluzija – mi smo Aly & Fila”

 

U utorak, 28. jula kultni muzički sastav Aly & Fila premijerno dolazi u Kotor da posetioce Maximusa provoza svojim trance tonovima. Oni su jedna od najupsešnijih grupa koja se pojavila iz duhovne zemlje Egipta.

Izgradili su ogromnu reputaciju u zemlji, da bi fantastični turisti sa gramofonima Aly Amr Fathalah i Fadi Wassef Naguib postali globalni muzičari. Svoj pravi procvat doživeli su lansirajući egipatsko trance izdanje „Eye of Horus“ i „Spirit of  Ka“, do poslednjih dana „We control the sunlight“ njihove produkcije. Rangiran kao jedan od najbolih i najvećih DJ dvojaca u Top 20 EDM nastupa, oduševljavaju publiku koja broji milione, donoseći svoj neponovljiv zvuk u najprestižnijim svetskim klubovima i festivalima: EDC – Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC, Full on Ferry.

Za blizu deceniju posvećenosti trance zvuku osvojili su mnoga srca, umove i maštu planete trance – a. Moćna produkcija i fenomenalni live nastupi podigli su ih u nekim od svetski najpoznatijih klubova, a nastavljajući sa dugom tradicijijom nastupa na svetskim najprestižnijim i najcenjenijim scenama, zapalili su A State of Trance 600. Kombinovanje snage produkcije i gramofona dovelo ih je do niza visokih pozicija na grafikonima EDM birališta, među kojima je 6 dugih godina u DJ Mag – u (#19 u 2012.) i četvrto mesto na TranceAddict top 250 u istoj godini.

Sa trakom „We control the Sunlight“, Aly & Fila postigli su najveći trag u trance muzici u godini kada su slušaoci Armin Van Buurena uživali na State of Trance – u donoseći po klubovima i festivalima najbolju muziku. Među njima je bila i saradnja sa Roger Shah (“Perfect Love”) i Solarstone (“Fireisland”). Nastavljajući da drže uzavrele dance podijume širom sveta, saradnja sa “Vapourize” zajedno sa John O’ Callaghan – om, već je isporučila još jedno Beatport zakucavanje. Ne propustite još jedno muzičko zakucavanje u Maximusu.

Domaća podrška: Stamm & Krivi

“No mirage, no illusion – this is Aly & Fila”.

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 eura.

Dobrodošli!

 

Avatar photo

Autor: Igor