Na Festival EPIZODE u Albaniji stižu Adriatique, Lee Burridge, Dubfire, Nastia i mnogi drugi…

 Na Festival EPIZODE u Albaniji stižu Adriatique, Lee Burridge, Dubfire, Nastia i mnogi drugi…

Svetski poznati EPIZODE festival održaće svoje prvo izdanje u Albaniji na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Šengjinu, od 23. do 26. septembra 2021. Ovo jedinstveno četvorodnevno iskustvo doneće non-stop program vrhunske elektronske muzike i opuštajuće dnevne aktivnosti, u impresivnom umetničkom ambijentu u prelepoj mediteranskoj prirodi.

Prva najavljena DJ imena su globalne legende među kojima su Adriatique, Lee Burridge, Dubfire, Nastia, Binh, Petre Inspirescu, Praslea i Maayan Nidam. Srbiju će predstavljati domaći, a internacionalno poznati Marko Nastić i Runy. Pratiće ih neki od najvećih međunarodnih i regionalnih performera, kao što su Anfisa Letyago, Adolpho And Franky, Abelle, John Dimas, Roustam, Spokenn, Sweely, Varhat, Youandme i Duc In Altum. Lokalnu scenu predstavljaće Altin Boshnjaku, Leke, Leo Lumezi i Rrrron. Ovi umetnici nastupiće na specijalno dizajniranim stejdževima na plaži, donoseći pozitivan vajb po kojima je EPIZODE poznat.

Epizode festival Albania 2021 Line Up

Prvi na listi su Diynamic i Afterlife artisti, moćni duo Adriatique, i progressive legenda i kreator “All Day I Dream” koncepta, Lee Burridge. Vlasnik labela “SCI+TEC” Dubfire voziće nas kroz prepoznatljive nijanse tehna, a potom će vrteti i ukrajinska tehno dama Nastia. Sledeći su “Perlon” zvezda Binh, rumunski trendmejker i član [a:rpia:r] lejbla Petre Inspirescu i jedan jedini – PrasleaMaayan Nidam će doneti svoj veličanstven zvuk, dok će nas zvezda u usponu Anfisa Letyago očarati svojim techno vajbom. Na Epizode ​​će nastupati i međunarodno priznati Marko Nastić, kao i John Dimas iz Berlina, holandski duo Spokenn koji čine Ferro i Reiss i francuska zvezda i rezident Yoyaku-a Varhat.

EPIZODE će se održati na predivnoj plaži Rana e Hedun u Šengjinu u severozapadnoj Albaniji, koja je sinonim za očaravajuće pejzaže, smaragdne borove šume i toplo, čisto more. Prelepa priroda, mediteranska kultura i istorija, lokalno gostoprimstvo bez premca i ukusna lokalna hrana učiniće ovo putovanje vrhunskim festivalskim iskustvom.

Rođen 2016. godine na vijetnamskom ostrvu Phu Quoc, Epizode ​​je, za samo pet godina, ostavio impresivan pečat na međunarodnom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umetnosti, svetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Prethodna izdanja Epizode postavila su standard dovodeći neke od najcenjenijih umetnika na svetskoj sceni, uključujući [a:rpia:r], Goldie-ja, Loco Dice-a, Ninu Kraviz, Moodymanna, Peggy Gou, Ricardo Villalobosa, Seth Troxlera, Sonju Moonear i Zipa, zajedno sa najboljim lokalnim talentima. Globalni i međunarodno priznati klupski brendovi poput ANTS, Arma, Half Baked i Mdrnty takođe su našli svoje mesto u programu festivala. Ovo izdanje biće organizovano uz podršku UNUM-a, senzacionalnog albanskog festivala.

Prvi kontigent ulaznica dostupan je po međunarodnoj ceni od 89 evra, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 54 evra. Sister Multi Pass je dostupan po ceni od 89 evra, a Group Multi Pass po ceni od 209 evra. Ulaznice se mogu kupiti sajtu Epizode festivala.

Line Up (A-Z)

Abelle
Adolpho and Franky
Adriatique
Altin Boshnjaku
Anfisa Letyago
Binh
Dubfire
Duc in Altum
Gevorg Simonyan
John Dimas
Lee Burridge
Lekë
Leo Lumezi
Maayan Nidam
Marko Nastic
Nastia
Noizar
Petre Inspirescu
Praslea
Roustam
Rrrron
Runy
Spokenn
Sweely
Varhat
youANDme

Više informacija na sledećim linkovima:
EPIZODE Website
EPIZODE Face
book
EPIZODE Albania 
Facebook
EPIZODE Instagram
EPIZODE Albania Instagram

Avatar photo

Autor: Igor