Zamislite mesto gde su svi srećni i nasmejani, svi ujedinjeni, gde brige nestaju, gde nema šefova, sata, pravila oblačenja, samo dobrih vibracija; gde postoji samo radost, mir i spokoj.

 

Zamislite mesto gde su svi srećni i nasmejani, svi ujedinjeni, gde brige nestaju, gde nema šefova, sata, pravila oblačenja, samo dobrih vibracija; gde postoji samo radost, mir i spokoj.

Ovo je mesto gde se svi poštuju bez obzira na to ko ste i šta ste… Pod otvorenim nebom okruženi ste nestvarnom prirodom, lepotom Spomenika prirode Straža, kvalitetnim zvukom, divnim ljudima, starim i novim prijateljima i fantastičnim aktivnostima na vodi, zipline-u, kanuima ili avanturi poput paintbola. Ako želite biti deo ovog magičnog mesta, onda je WAY OF LIFE FESTIVAL pravo mesto za Vas! Doživećete nešto sasvim drugačije, to Vam obećavamo.  Imaćete priliku da provedete tri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kampovanja, avanture, odličnog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje DJ-eve trance scene. W.O.L.F. tim koji organizuje festival, iako je u prvi plan istakao vrhunski line up, takodje je mislio i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. Priroda, muzika, pokret, svesnost, je sve ono što budi i pokreće kreativnu energiju da se oslobodi i podeli sa drugima. Plešite u ritmu sopstvenog srca, lutajte bez kaveza sa nevinošću deteta i slobodnim duhom neukroćenih vukova, budite DIVLJI I SLOBODNI!!

Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se bez zaustavljanja, plešite do jutra, učestvujte u kreativnim radionicama. Kao i prošle godine, imaćemo i Dečije selo, koje će imati celodnevni program za decu, razne radionice i edukativna predavanja. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Definitivno, festival vredan pažnje, jedinstvenog osećaja pripadnosti, manifestacija na kojoj nema predrasuda.

Ako još uvek niste odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi Vam savetujemo W.O.L.F. 2019. u Straži! Pristupačne cene karata i bogat program ne daje Vam mnogo prostora da se dvoumite.

Ako nam ne verujete, upoznajte festival na www.wayoflifefest.org i uverite se i sami!

FB event

https://www.facebook.com/events/723317824733358/

FB page

https://www.facebook.com/WayOfLifeFest/

Avatar photo

Autor: Igor