Nakon što je dve godine izabran za najbolji hrvatski festival Moondance je i ove godine nominovan za Ambasador nagrade, ovaj put u dve kategorije – za najbolji festival hrvatskog promotera i najbolji boutiqe festival!

 

 

Nakon što je dve godine izabran za najbolji hrvatski festival Moondance je i ove godine nominovan za Ambasador nagrade, ovaj put u dve kategorije – za najbolji festival hrvatskog promotera i najbolji boutiqe festival!

Pored toga, prošlogodišnji dobitnik najbolje nove hrvatske etikete, Moondance Records je ponovo nominovan ovaj put za najbolju etiketu!

Ambasador je prva hrvatska dodela nagrada akterima elektronske scene, koju dodeljuje portal klubskascena.hr. U kategoriji najboljih festivala hrvatskog promotera Moondance se našao sa još četiri muzička događaja: River festival, Adriatic Perception festival, Future Sound Of Zagreb i Modem festival, dok su u kategoriji za najbolji boutiqe festival još: SunceBeat, Labyrinth Open, Adriatic Perception i Love International!

U trci za najbolju etiketu pored Moondance Records su: Blacksoul Music, PDV Records, Imogen Recordings i Family Grooves.

Ukoliko želite da i ovog puta podržite Moondance to možete učiniti NA OVOM LINKU do 6˛. novembra u ponoć, nakon čega će biti proglašeni pobednici, a svečano uručenje nagrada biće održano 22. novembra u Zagrebu.

Da podsetimo, Moondance Festival je ove godine proslavio šest godina postojanja, tokom kojih je postao sinonim za jedan od najkvalitetnijih techno festivala na kojem nastupaju najpoznatiji artisti iz sveta elektronske muzike.

Moondance festival se svakog avgusta održava na prelepoj kuli Kamerlengo u Trogiru, a predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

 

Avatar photo

Autor: Igor