NAGRADNA IGRA :: Vikend koji ćemo tako dugo pamtiti! GRAMATIK, KALKBRENNER i BODZIN!

 

U četvrtak počinje produženi vikend koji Beograd dugo iščekuje. Tokom tri noći Blender programa publika će uživati u različitim pravcima najaktuelnijih muzičara globalne elektronske scene.

U četvrtak 23. novembra u Belexpocentru, beogradskoj publici prvi put će se predstaviti Gramatik, jedan od najznačajnijih muzičara i producenata današnjice. Ovo nesvakidašnje koncertno iskustvo sa početkom u 20:00 časova, biće savršen sklad raznovrsnih stilova i instrumenata. Pored Gramatika koji će se osvrnuti kako na početke svoje karijere, tako i na najnovije hitove i muzička dela svojih prijatelja i saradnika, program će upotpuniti ništa manje virtuozni funky jazz sastav Gramophonedzie Live Experience i francuski elektro-soul  dvojac The Geek x VRV.

Petak 24. novembar  uveliko ključa jer je Blender mixer na maksimumu zbog najavljenog live nastupa Paul Kalkbrenner-a. Ovaj događaj rasprodat je još tokom prošle nedelje i od tada euforija raste zbog Paul-ovog prvog predstavljanja beogradskoj publici. Pored njega, po drugi put ove godine imaćemo priliku da slušamo HITO koja je tokom prethodnog nastupa pokupila brojna srca beogradskih rejvera. Kao domaća podrška u di džej pultu ove večeri su Marko Milosavljević i Nik Lawyer.


Subota 25. novembar kao šlag na tortu i savršeni zaključak tri noći savršene zabave, po prvi put u Beogradu nastupiće majstor savremenog live act-a, neprikosnoveni, Stephan Bodzin. Prešao je interesantan put od kompozitora za prestižna evropska pozorišta, do di džeja i producenta elektronske muzike. Iako nikada nije želeo da postane di džej, ostao je dosledan svojoj jedinstvenosti, pa svojim autentičnim live nastupom tokom kojeg koristi veliki broj sprava i instrumenata širi neverovatnu energiju  kroz nezaboravne melodije.

NAGRADNA IGRA: 

DELIMO VAM 2×2 karte za četvrtak i gostovanje sjajnog GRAMATIKA, kao i 2×2 karte za gostovanje jedinstvenog STEPHANA BODZINA! Vaše je kao i uvek do sad, da šerujete ovaj članak na vašim facebook profilima, lajkujete našu instagram stranicu ako niste do sad i da nam u inbox naše ONLYCLUBBING stranice na facebook-u pošaljete vaše ime i prezime sa naznakom za koju žurku želite karte! NAGRADNA IGRA TRAJE DO SUTRA DO 21h kada ćemo izabrati srećne dobitnike.

 

Avatar photo

Autor: Igor