NAGRADNA IGRA – vodimo imenjake na Raveolution!


Adrian i Adrian poznatiji kao Adriatique će puštati muziku na Raveolution-u 7. oktobra u Hangaru luke Beograd, a imenjaci koji se potrude da osvoje prvo mesto u našoj nagradnoj igri će imati priliku da ih slušaju u bekstejdžu!

Sve što treba da uradite jeste da postujete sliku iz provoda sa svojim imenjakom na našem Facebook event-u, da tagujete vaša imena i da dobijete najviše lajkova, i možda ćete baš vi biti ti koji će osvojiti dva backstage pass-a za predstojeći Raveolution, dve Raveolution majice, kao i dve najnovije Diynamic kompilacije! Nagradna igra se završava u sredu, 5. oktobra u 20h, kada ćemo objaviti imena dobitnika nagrada na našoj Facebook stranici.

Drugo mesto osvaja dve VIP karte i dve Raveolution majice, treće mesto dve VIP karte, dok četvrto i peto mesto očekuju regularne karte za rave spektakl u Hangaru. Raveolution tim će izabrati i fotografiju koja je na njih ostavila najveći utisak, koja će biti nagrađena kartama i Raveolution majicama. Želimo puno sreće našim imenjacima, vidimo se na Raveolution-u!

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor