Najbolja žurka 2022. godine je No Sleep Festival i gostovanje Amelie Lens, Reinier Zonnevelda, Indire Paganotto i drugih!

 Najbolja žurka 2022. godine je No Sleep Festival i gostovanje Amelie Lens, Reinier Zonnevelda, Indire Paganotto i drugih!

Drugog januara 2023. godine smo organizovali glasanje za najbolju žurku prošle godine. Ukupno nam je pristiglo čak 2556 glasova za 46 žurki po izboru naše redakcije.

Sada i zvanično objavljujemo da je najbolja žurka 2022. godine po izboru čitalaca ONLYCLUBBING portala gostovanje Amelie Lens, Reinier Zonnevelda, Indire Paganotto u okviru No Sleep Festivala koji je bio održan u Hangaru u Luci Beograd. Ova sjajni festival će se sigurno prepričavati godinama, a bio je u organizaciji EXIT Festival ekipe koja nam sigurno sprema novo nezaboravno izdanje No Sleep Festivala za ovu godinu! 

Medju deset najboljih žurki se našao i sjajni REACT FESTIVAL na kojem su gostovali Dax J, I Hate Models, Anetha i mnogi drugi, kao još i CENTRAL DANCE EVENT FESTIVAL o kojem se i dalje priča. Tu je još i Energija Fest u Paraćinu o kojem se sve više i više šuška medju klaberima i mislimo da ćemo ovogodišnji festival definitivno posetiti. Sjajna Illusions ekipa je sa svoje dve žurke ušla u TOP 10 najboljih rejvova, kao i Green Love Festival i novi koncept žurki – Etom Records ekipe koji je oduševio celu Srbiju.  

Prvih deset najboljih rejvova u 2022-toj godini:

1. No Sleep Festival 2022 – Amelie Lens, Reinier Zonneveld Indira Paganotto i mnogi drugi  319 – GLASOVA!

2. REACT Festival :: Dax J, I Hate Models i mnogi drugi 292 – GLASA!

3. Central Dance Event Festival 2022 – Denis Sulta, Anfisa Letyago, Sama AbdulHadi, Pan-Pot i drugi 259 – GLASOVA!

4. Energija fest 2022 165 – GLASOVA!

5. Music Reactions Event – 999999999 Hybrid  112 – GLASOVA!

6. ILLUSIONS :: COLYN I KAS:ST 100 – GLASOVA!

7. Deborah De Luca u Hangaru – 99 GLASOVA!

8. Boris Brejcha In Concert 2022 – 93 GLASA!

9. Illusions :: Kevin de Vries i Massano – 92 GLASA!

10. Etom records :: Kozlov – 74 GLASA!
11. Green Love – Klangkuenstler – 62 GLASA!


U nastavku možete pogledati video zapise sa žurke godine i još jednom čestitamo NO SLEEP FESTIVAL organizaciji na zaista sjajnoj godini. Takodje da se zahvalimo svim organizatorima što su nam mnogim ovim rejvovima ulepšali prošlu godinu i zaista su PODIGLI KLABING BEOGRADA I SRBIJE NA JEDAN VIŠI NIVO

Avatar photo

Autor: Igor