NAJIŠČEKIVANIJI FESTIVAL GODINE OKUPIO HILJADE POSETIOCA IZ CELOG SVETA I POTVRDIO EPITET VELIČANSTVENOG!

 NAJIŠČEKIVANIJI FESTIVAL GODINE OKUPIO HILJADE POSETIOCA IZ CELOG SVETA I POTVRDIO EPITET VELIČANSTVENOG!

LMF Festival i ove godine nadmašio je sva očekivanja i priredio spektakl za pamćenje o kojemu će se još dugo pričati.

Najiščekivaniji muzički događaj godine, LMF Festival, oduševio je hiljade posetilaca koji su pristigli iz celog sveta. Ova spektakularna muzička manifestacija pružila je nezaboravno iskustvo svima koji su se pridružili, nudeći neverovatnu zabavu i vrhunsku muziku tokom celog dana i noći, sve do ranih jutarnjih sati.

Glavna bina bila je domaćin nekim od najpoznatijih imena izvođača elektronske muzike, koji su publiku ostavili bez daha. Neki od glavnih izvođača koji su zasijali na bini bili su Above & Beyond, Artbat, Adam Beyer, Argy, Claptone, Camelphat, John Summit i mnogi drugi. Njihove muzičke izvedbe su oduševile prisutne i stvorile atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Osim glavne bine, festival je ponudio još tri stage-a: Techno Forest, City Stage i R’n’B Confusion Stage. Na R’n’B Confusion Stage-u, posebnu pozornost privukli su live nastupi Zembe Latife i Stoke, koji su izmamili osmeh na lica publike.

LMF Festival je trajao od 15. juna do 17. juna, pružajući posetiocima neverovatno iskustvo tokom tri dana festivala. Jedan od najzanimljivijih trenutaka bio je drugi dan festivala, poznat kao The Masquerade, koji je bio organizovan pod pokroviteljstvom Claptone-a. Celi glavni stage bio je brendiran s Claptoneovim prepoznatljivim simbolom – maskom, stvarajući vizualni spektakl. The Masquerade je bio poseban po tome što je okupio jedan od najjačih line-upa ikada viđenih na tom događaju.

Organizatori festivala su posebnu pažnju posvetili dodatnim zanimacijama i atrakcijama tokom celog dana, kako bi upotpunili iskustvo svakog posetioca. Chill zona bila je prepuna raznolikih aktivnosti, poput stvaranja grafiti umetnosti uživo od strane talentovanih umetnika i postavljenih tramvaja i gondola žičare. City Stage doneo je pravi doživljaj gradske vreve, sa postavljenim semaforima, prometnim znakovima i velikim satom koji inače krasi trgove. Raznovrsna ponuda hrane i pića zadovoljila je svačije nepce, nudeći širok izbor gastronomskih delicija i osvežavajućih napitaka.

Ovogodišnje izdanje festivala definitivno je opravdalo očekivanja posetioca te omogućilo da isti potvrdi svoj status jednog od najboljih festivala u Hrvatskoj. Ovaj neverovatni muzički spektakl privukao je hiljade poseticala iz različitih delova sveta, stvarajući jedinstvenu atmosferu zajedništva i ljubavi prema muzici. I dok se svetla pozornice polako gase, organizatori već započinju pripreme za sledeću godinu, obećavajući još veći i spektakularniji LMF Festival.

Avatar photo

Autor: Igor