NAJPOZNATIJI KLUB NA SVETU SA IBIZE STIŽE U BEOGRAD!

 NAJPOZNATIJI KLUB NA SVETU SA IBIZE STIŽE U BEOGRAD!

Pacha, najveći klupski brend, pravo sa Ibice stiže u beogradski klub Hype kada –će klaberi imati priliku da uživaj u muzici predstavnika najluđih žurki sa najpoznatijeg party ostrva na svetu.

Tridesetogodišnji LEON iz Italije,  DJ zvezda najpoznatijih Music On žurki na Ibici, a u Beograd dolazi kao predstavnik najpopularnijeg kluba na svetu, Pacha. Leon je na sceni poznat po tome što je od samog početka 2009. pa do danas napravio velike promene na House sceni i dostigao reputaciju među kolegama poštovanom, a među fanovima, onog koji pravi ludački dobre žurke. On je takođe veoma poznat i kao producent sa podrškom najvećih imena kao što su Carl Cox, Loco Dice, Ricardo Villalobos , Luciano, Steve Lawler, Mandy, Tiefschwarz, Matthias Tanzmann. Da je reč o trenutno svetskoj zvezdi govori činjenica da njegovim bukinzima odzvanjaju najpoznatiji klubovi Pacha & Cielo u Njujorku, Ministry Of Sound u Londonu, Zouk u Singapuru, Arma 17 u Moskvi.

Danny Wade je rezident Pacha žurki još od svoje sedamnaeste godine i poznato je da celo leto na Ibici pušta uz najpoznatija imena David Guetta, Bob Sinclair, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike i Martin Solveig. On je upravo taj DJ koji predstavlja ovaj najpoznatiji klub po svetskim metropolama tokom zime. Pored Beograda, Pacha će ove sezone obići i Amsterdam, Kejptaun, Valensiju, Marbelju, Napoli…

https://www.facebook.com/watch/?v=412336459437305

Pored PACHA predstavnika kao DJ lokalne podrške na lineup-u je Nexie, jedan od omiljenih prestoničkih djeva i osoba zadužena za organizaciju nekih od najboljih žurki u Beogradu. U karijeri delio je pult sa velikanima kao što su Solomun, Hot Since 82, Adriatique, Guy J, Claptone, Tube & Berger i mnogo drugi. U svojim setovima pokazao da odlično oseća publiku i prilagođava svoje setove atmosferi i prilici mixujući razne stilove elektronske muzike.

Info line +381654495555

Avatar photo

Autor: Igor