NAJTRAŽENIJA IMENA PRVOG IZDANJA WAVEUL FESTIVALA!

 

Iako lineup u potpunosti još uvek nije otkriven, klaberi se već uveliko raduju nekim od do sada najavljenih imena koja stižu na prvo izdanje Waveul festivala u Crnoj Gori.

Među prvima nalaze se Agents Of Time kao ultimativni new wave miljenici domaće publike. Ovaj dvojac  je osvojio svet izdvojivši se po sebi svojstvenom live actu, a nastup na Waveul festivalu biće njihov drugi nastup na crnogorskom primorju. Popularni italijani najavili su da će se za ovu priliku umesto iza gomile analogne opreme, stati iza dekova kako bi dokazali da su i u klasičnom DJingu podjednako veliki majstori.

Druga velika zvezda festivala je zasigurno duo Mathame, čije su pesme sada već postale himne globalnih plesnih podijuma, takođe stižu na vreli pesak Velike plaže Ulcinja. Kao predstavnici Afterlife etikete, momci će se po prvi put predstaviti crnogorskoj publici i bez sumnje ostaviti veoma jak utisak. Ovaj duo jedan je od trenutno najtraženijih live actova na svetu, a imate priliku da čujete i zašto je to tako. 

Progressive veterani i vodeći di-džejevi i producenti izraelske elektronske scene, Guy J i Guy Mantzur će svojim uveliko poznatim melodijama sjediniti publiku sa prelepom festivalskom lokacijom. Ova dva vanserijska imena, svojim muzičkim izborom nikada ne greše i uravo iz tog razloga imaju nebrojeno mnogo odanih fanova na našim prostorima

ULAZNICE:

Ulaznice možete kupiti na svim GIGS TIX prodajnim mestima i online, po PROMOTIVNIM cenama koje važe DO OVE SUBOTE, 29. juna.  

Cena kompleta je 4200 rsd, a jednodnevnih 1200 rsd.

http://gigstix.com/waveul19

 

Avatar photo

Autor: Igor