Nakon što je pre par dana objavio vreme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je obavio imena prvih 42 izvođača koji će da nastupe od 18. od 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće ostrva Paga.

 

Nakon što je pre par dana objavio vreme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je obavio imena prvih 42 izvođača koji će da nastupe od 18. od 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće ostrva Paga.

Tokom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posetitelje su osigurali nezaboravno muzičko iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svetske techno i house muzičke scene.

Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata –Amelie Lens. Kao već deo Sonus familije, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi put nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom sveta.

Kao i uvek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festivalu – Sonja Moonear. Opet nam se vraća i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu i koji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće ali i svetske publike –Solomuna koji će opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspešne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavi prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019tu, u Evropi ali i šire.

PRVA IMENA (ABECEDNIM REDOM):

 

      Adriatique – Amelie Lens – Andrea Oliva – Apollonia – Ben Klock – Binh – Boris Brejcha – Chris Liebing – Daniel Avery – Dax J  – Dorian Paic – Enrico Sangiuliano – Henrik Schwarz – I Hate Models – Jamie Jones – Joey Daniel – Joseph Capriati – Kobosil – Kolsch – Konstantin Sibold – La Fleur – Len Faki – Loco Dice – Luigi Madonna – Maceo Plex – Magdalena – Marco Carola – Pan-Pot – Patrick Topping & Richy Ahmed – Ricardo Villalobos – Richie Hawtin – Rødhåd – Seth Troxler – SHDW & Obscure Shape – Solomun – Sonja Moonear – Sven Väth – Tale Of Us – Valentino Kanzyani – Voigtmann – Zip

 

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/

Avatar photo

Autor: Igor