NAJVEĆI HARD TECHNO FESTIVAL “Verknipt” DOLAZI U HRVATSKU!

 NAJVEĆI HARD TECHNO FESTIVAL “Verknipt” DOLAZI U HRVATSKU!

Verknipt, renomirani nizozemski organizator najvećih hard techno događanja na svetu odabrao je ovog leta plažu Zrće za svoje prvo izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala.

Novi hard techno festival održaće se u klubovima i morskim oazama plaže Zrće na ostrvu Pagu od 30. juna do 4. jula i predstaviti publici najpoznatija DJ imena hard techno scene, raskošnu produkciju i neviđeni light show po kojima su Verknipt parti i eventi upravo i poznati u Europi.

Festival privlači strane i domaće posetioce zbog bogatog dnevnog i noćnog programa, ali i celokupnog doživljaja zabave uz odmor na prekrasnoj hrvatskoj obali. Organizator ističe da će posetiocima priuštiti iskustvo za pamćenje pa osim što broj poklonika hard techno muzike raste svakim danom pogotovo među mladima, u ovom žanru i organizatori ne štede na svim elementima koji čine visoko vredan zabavni međunarodni događaj.

PROGRAM FESTIVALA

Iako je objava line-upa rezervisana za kraj januara, Verknipt ekipa sarađuje s najvećim svetskim DJ imenima, pa se u muzičku selekciju ne sumnja. Za sada je poznato da će se program festivala sastojati od višestrukih boat partija, dnevnih i noćnih klupskih događanja, pool partija i legendarnog after partija 04. jula.

Za otvorenje Verknipt Croatia Holiday Festival najavljuje raskošni vatromet te dve klupske večeri koje će zadati smer hard techno zvuka i ultimativni tempo nezaboravnom festivalskom nedeljom.

“U skladu s našim Verknipt događajima širom sveta oduševljeni smo što ćemo 2024. dovesti naš jedinstveni brend hard tehna na obalu Hrvatske. Verujemo u stvaranje jedinstvenih Verknipt iskustava koja doslovno nadilaze granice, a plaža Zrće pruža savršene mogućnosti za našu viziju stvaranja i organizovanje prvog evropskog hard techno letnjog odmora” poručuje – Reza Fathi Saffar, osnivač Verknipta.

ULAZNICE I SMEŠTAJ!

Pretprodaja ulaznica počinje 24. januara u 12:00 sati. Redovna prodaja počinje 25. januara u 12:00 sati, a registacija za kupovinu ulaznice možete OVDE.

Kako festival dovodi većinom stranu publiku organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smeštaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posetioci imaju mogućnost upoznati i prekrasnu lokaciju najvećeg hrvatskog party ostrva.

Verknipt sa sedištem u Amsterdamu jedna je od najvećih organizacija u Evropi i svetu kad je reč o događajima elektronske muzike pa se njihovi eventi rasprodaju u rekordnim rokovima. Tako su nedavno objavili da su u samo 24 sata rasprodali 40.000 ulaznica za najveći svetski hard techno događaj ikad koji se održava u amsterdamskoj Johan Cruijff Areni 20. jula 2024. Verknipt se fokusira na (hard)techno, industrial techno i drugu hard dance rave muziku, sa brojnim događajima tokom godine na različitim lokacijama, uz poznate izvođače i predstavljanje novih imena scene. Zajedno sa ludim i nezaboravnim light showom i otkačenim vizualima čine savršenu kombinaciju iskustva u zabavnoj industriji koju čine.

S više od 155.000 posetioca godišnje i širenjem na otprilike 250.000 u 2024. godini, uveliko će se proširiti i Verknipt zajednica. Osim što ugošćuju druge velike događaje kao što je Wonderland, Verknipt eventi održavaju se u Španiji, Poljskoj, Mađarskoj, Kolumbiji, Italiji, Portugalu, Turskoj i dr.

Sve informacije o najpovoljnijim ulaznicama i paketima koji uključuju i smeštaj po najboljim cenama možete pronaći na službenoj stranici festivala Verkniptcroatia.org.

IZVOR: Klubikon.hr

Avatar photo

Autor: Igor