Nakon izvanrednog drugog izdanja, No Sleep Festival objavio zvanični aftermovie!

 

Nakon što je završeno maratonsko, drugo izdanje No Sleep Festivala u organizaciji EXIT tima, uz izvođače među kojima su Amelie Lens, Kobosil, Bicep, Mind Against, Joyhauser, Anastasia Kristensen i mnogi drugi, objavljen je i zvanični festivalski “aftermovie”, koji na najbolji mogući način prenosi atmosferu prisutnu tokom 48h besanih sati u Beogradu u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, ali i na desetak lokacija širom prestonice!

No Sleep Festival 2019 | The Official Aftermovie:

Film je zabeležio najlepše kadrove Beograda, te neke od najemotivnijih trenutaka kako izvođača, tako i publike iz preko 40 zemalja sveta. Oni su uživali u svakoj sekundi energičnih nastupa svetskih zvezda elektronske scene, koji su se za ovu priliku specijalno okupili u srpskoj prestonici! U nešto više od dva minuta upakovana je jedinstvena klupska atmosfera koja je vladala sve vreme trajanja festivala, a romantični momenat jednom besanom vikendu dodala je ljubavna veza elektronske muzike i industrijskog stila u arhitekturi kojim su obojene sve festivalske lokacije! Kratak film sniman je sa četiri kamere i dronom, a pokrivene su sve festivalske lokacije. Na filmu je radio Exitov audio-video tim koji broji više od 10 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala, po unapred definisanom planu u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj.

Drugi No Sleep Festival održan je 8. i 9. novembra na više lokacija širom prestonice, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore, half, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovinyl. Pored muzičkog programa, noćnog provoda, dnevnih žurki i aftera, bila je održana i velika konferencija na temu muzičke industrije, na kojoj su učestvovali‚ kako visokoprofilni muzički agent Roman Trystram, tako i neki od hedlajnera festivala među kojima su Anna Wall, Terry Francis, Judy Griffith i mnogi drugi.

 

Avatar photo

Autor: Igor