Naša zemlja dobija prestižnu techno kuću!!!

Cristian Varela, Dave Clarke i Alexander Kowalski – su tehno suprestarovi koje bi svaki festival poželeo da ima na svom lineupu-u, a ovaj “trio fantastiko” uskoro će se naći na novom srpskom labelu Lucky light ltd, prvom projektu iz naše zemlje koji će okupiti istinske asove svetske techno scene.

Osnivanje labela prati i istoimeni serijal žurki, na kojima će 19. septembra prvi gost biti Mark Broom, jedan od sinonima za britansku elektronsku scenu.

“Trio fantastiko” će na izdanjima Lucky light ltd-a društvo praviti zaista opasna techno ekipa , koju čine još Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull, ali i domaći producent Petar Dundov.  LLL će sa ovim “lineupom” biti jedinstven projekat u regionu i šire, ali što je još važnije moći će da stane u red i sa prestižnim svetskim label-ovima  i približiće istinske techno zvezde Srbiji. Iza ovog ambicioznog projekta, jedinstvenog u celom regionu, stoji mladi domaći producent i DJ Speedy.

Velika mi je čast što ćemo uspeti da okupimo umetnike koji spadaju u sam krem svtesko techno scene,  a prvo izdanje pod nazivom False theory EP je planirano je kraj novembra i na njemu ću raditi zajedno sa Alexanderom Kowalskim. Kako i priliči ovim velikanima, izdanja će biti na pločama, a pravićemo pravi underground zvuk koji će predstavljati fuziju nemačkog i švedskoh techno-a  – otkriva ovaj mladi DJ.

Osnivanje labela prati i istoimeni serijal žurki, koje će premijeru imati 19. septembra na splavu Svemirska kafana, kada gostuje Mark Broom, jedna od najvažnijih karika britanske DJ scene. Broom je jedan od članova čuvene ostvrske techno ekipe, koju čine još Ben Sims, Mark Williams i Paul Mac, i koji se smatraju za britanske pionire hard techno zvuka.

O njemu dovoljno govori što osim na svom label-u, Beard man, ima izdanja na etiketama legendarnih Adama Beyera i Svena Vath-a, Drumcode-u i Cocoon-u i što je redovan gost festivala Awekenings, klubova po Ibici, kao i čuvene Fabrike u Londonu i Madridu. Isto veće će nastupiti i Kobaya i Speedy, a zvezda večeri će biti za pultom od 01 do 03 sata, dok će ulaznice koštati 500 dinara.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor