NASTAVLJA SE POMOC EXIT-a UGROZENIMA OD POPLAVA

U nastavku angažovanja EXIT fondacije za pomoć ugroženima od poplava, jedna u nizu akcija biće i humanitarna prodaja EXIT majica. Ljubitelji EXIT festivala biće u mogućnosti da pomognu najugroženijima kupovinom majica u različitim dezenima, sa obeležjima EXIT festivala. Majice po simboličnoj ceni od 700 dinara moći će da se kupe u Novom Sadu u Turističkom informativnom centru Turističke organizacije Grada Novog Sada, u Jevrejskoj 10, počev od utorka, 20. maja.

Celokupan prihod od prodaje majica biće doniran zvaničnim fondovima za pomoć ugroženima od poplava. Radno vreme Turističkog informativnog centra radnim danima je od 7:30 do 18:00 časova i subotom od 10:00 do 15:00 časova. EXIT fondacija je, u saradnji s kompanijom VODAVODA, obezbedila 100.000 litara flaširane pijaće vode, koja će biti distribuirana u narednim danima, tako se i na konkretan način stavljajući na raspolaganje ugroženima, da svojim kapacitetima kojima raspolažemo učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo ljudima iz područja ugroženih poplavama.

EXIT fondacija okupila je i 300 ljudi za pomoć ugroženima, a među njima je bilo 200 članova organizacionog tima EXIT-a i radnika obezbeđenja festivala koji su u subotu, 17. maja sa četiri autobusa otišli u Sremsku Mitrovicu, jednu od najkritičnijih tačaka u odbrani od poplava. U međuvremenu na telefone EXIT-a javilo se preko 100 volontera, čiji su kontakti prosleđeni kriznim štabovima u Srbiji.

Zahvaljujemo se ljubiteljima festivala, ali i svim građanima Srbije, na velikom odzivu na poziv u pomoć najugroženijima od poplava. Angažovanje EXIT fondacije nastavlja se i dalje. Možda ne možemo da pomognemo svima, ali zajedno, verujemo da možemo da pomognemo mnogima: budimo množina – pomozimo!

Avatar photo

Autor: Igor