Nastia je prva dama ovogodišnjeg Fresh Wave Festivala!

 Nastia je prva dama ovogodišnjeg Fresh Wave Festivala!

Jedna od trenutno najpopularnijih dama potvrdila je svoj nastup na predstojećem Fresh Wave Festivalu, koji će se od 6. do 8. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Nakon što su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Ilario Alicante pridružila im se još jedna velika zvezda predstojećeg izdanja festivala. 

Anastasia Topolskaia aka Nastia dolazi iz Ukrajine, od 2009. godine je na turneji po najatraktivnijim svetskim plesnim destinacijama, nastupajući podjednako i na festivalskim i na klupskim podijumima. Jedan je od najpoznatijih house i tehno DJ-eva sa istočne strane železne zavese. Karijera joj je još pre desetak godina počela u dalekom Donjecku, drugom gradu po veličini u Ukrajini posle prestonice Kijeva. Zvuk kojeg preferira kreće se od pucketanja techna do melanholičnog minimuma, mada na tu osnovu rado naslanja zvuk kojeg opisuje kao geto funk. Jedna je od miljenica Monike Kruse, a njeni nastupi su redovna pojava na velikim svetskim festivalima kakav je Awekenings.

Nastia za sebe kaže da je DJ, da nije producent i da nije posvećena stvaranju sopstvenog materijal već muzici. Svakako je jedna od nekoliko koji su svoj put ka vrhu iskrčili sirovim talentom i van serijskom veštinom, spajajući ponekad i naizglzed nespojivo, što njene nastupe čini još uzbudljivijim.Njeno prvo i za sada jedino zvanično izdanje ‘He & She’ objavljeno je 2011. godine na etiketi Musik Gevinnt Freunde. 

U vremenu svetske pandemije pozivamo vas da budete deo NektarFresh Wave porodice i da pratite nove exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće, a sve detalje ovogodišnjeg izdanja festival saznaj na www.freshwavefestival.com I na Facebook stranici Fresh Wave Festival! 

Avatar photo

Autor: Igor