Nemački techno mag Recondite konačno u Beogradu!

Kako nezvanično saznajemo sjajni nemački DJ i producent Lorenz Brunner svima poznatiji kao RECONDITE konačno stiže u Beograd u septembru mesecu, a zajedno sa njim će puštati i još jedno veliko techno ime koje će biti i hedlajner te velike žurke.

Brunner je odrastao u ruralnom području Nemačke za koje i često kaže da je izvor njegove inspiracije. Pored okruženje i prelepog bavarskog pejzaža, populacija sa kojom se družio je imala direktan uticaj na njegov rad.

U ovom okruženju Brunner je i producirao svoje prve trake u malom kućnom studiju. Nakon ovog ranog muzičkog kreativnog perioda, mladi producent preselio u Berlin 2009. godine. Brunner 2011. godine osniva i svoju diskografsku kuću pod nazivom Plangent Records”  gde i prvi put objavljuje trake pod svojim alijasom RECONDITE. Već prve četiri trake sa EP-a (PLAN 001) dobijaju vrlo pozitivne kritike i u istoj godini dobija svoj prvi nastup u čuvenom Berghain klubu u Berlinu.

Veliku pažnju na sebe i svoj rad dobija nakon izdanja svog prvog albuma On Acid” koji je izdao 2012. godine na američkom lejblu Absurd Recordings”. Uspeh ovog albuma ga je vinuo u nebesa i dobija svoj prvi gig van Nemačke i to u Sjedinjenim Američkim Državama u gradu Njujorku. Nakon toga dobija ponude da izvodi svoj “live act” širom sveta i počinje da gostuje u najboljim klubovima i festivalima širom sveta od Evrope, Azije, pa do Amerike i Australije. Jedan od njegovih najzapaženijih nastupa je bio na čuvenom Time Warp festivalu kada je puštao zajedno sa Richie Hawtinom i Sven Vathom. Ubrzo nakon toga techno mag Hawtin ga postavlja za rezident DJ-a njegove klubske večeri ENTER na Ibizi za sezonu 2014. Njegov poslednji album pod nazivomPlacid” je izašao 2015 godine koji je kao i svaka traka do sad imala zaista sjajne reakcije širom sveta. Iza njega su mnoge vrhunske trake, a samo neke od njih su: Plangent, Stems, Psy, Caldera, Phalanx i mnoge druge. 

Uskoro možemo očekivati i mnogo više informacija od samog organizatora, ali ono što zasigurno znamo da nam je techno spektakl zagarantovan u septembru mesecu! Najbolje moguće ozvučenje, rasveta i sama organizacija kao i uvek do sad na njihovim žurkama.

DATUM: Septembar
MESTO: Beograd
LINE UP: Recondite i mnogi drugi.
 

Avatar photo

Autor: Igor