Nešto sveže i novo u Beogradu! 5. decembar – KPTM – WBBTO organizacija predstavlja svoju žurku!

Studio “KPTM je Radio” predstavlja vam Warm Up Belgrade Before Take Off (WBBTO), organizaciju koja prezentuje razne vrste elekstronske muzike i oko sebe okuplja nesvakidasnje ljude, vrhunske tehničare, majstore svog zanata, afirmisane, neafirmisane umetnike.

U okviru Feel It! serijala, imate priliku da prisustvujete jednom nesvakidašnjem događaju na čelu, ni manje ni više, sa legendom kao što je Mark Wee!

Tokom večeri slušate:
Mark Wee
Alex
Karlo
T.E.R.Z.A.

Program možete pratiti uživo ili online putem FB stranice.

Cena karte:
300 rsd.

FELL IT!

Bašta je zastakljena i zaštićena od svih vremenskih uslova.

Za više informacija pravac oficijalni facebook event.

Takodje smo i popričali malo sa članovima organizacije WBBTO u vezi samog koncepta žurki kao i sa izvodjačima koji će nastupiti 5.decembra u KPTM-u!

Onlyclubbing: 5. decembar WBBTO u KPTM-u. Šta je WBBTO?

WBBTO: WBBTO je organizacija koja se bavi audio i video umetnošću na malo dugačiji način. Okupljamo nesvakidašnje ljude, vrhunske afirmisane i neafirmisane umetnike koji imaju šta da kažu.

 
Onlyclubbing: Interesantno. Muzički gledano kako ste zamislili koncept večeri?

WBBTO: Želimo da se za jedno veče provozamo kroz različite muzičke pravce čiji je zajednički imenilac “klubska andergraund muzika”. Da ljudi posle žurke kažu “Gde sam ja to bio”. Na primer: Krenemo od House-a ogrnutog u Latino haljetak, potom nas Deep Tribe Orient express preveze do Univerzuma elektronike gde nas čeka Techno Electro master.

 
Onlyclubbing: Da li je to ono šta nas čeka 5. decembra u KPTM-u?

WBBTO: Da, istim redom: Karlo – Alex – Terza – Mark Wee

Onlyclubbing: Marko, s obzirom da si najduže na sceni, preko 25 godina. Kako se tebi čini ova cela priča?

Marko: Ovo mi deluje kao veoma zanimljiv koncept kojeg dugo nije bilo na sceni, bez jasnih okvira podžanrova moderne plesne muzike. Npr. legendarna Industrija je izrasla upravo na ovakvim konceptima DJeva različitih senzibiliteta koji su publici nudili otvorenu sliku bez granica. Možda je baš sada dobro vreme da se prisetimo takvog načina clubbinga.

 
Onlyclubbing: Aleksa, ti si 20 godina za DJ pultom, jedan od najplodnijih Trance DJ-eva. Da li je ovo neki zaokret u karijeri, otkud?

Aleksa: U suštini i nije, ali sa druge strane i jeste. Svo vreme pored Psy-Trance-a eksperimentišem sa različitim žanrovime elektronske underground muzike. Sama ideja o pokretanju ove priče je došla iz ljubavi prema muzici, ideja je uvek bila prisutna. Kada je pica sazrela odlučio sam da je pokrenem i proširim svoj udeo u svetu Elektronske muzike.

 
Onlyclubbing: Ovo nam lepo zvuči, ostaje da se uverimo u sve to 5. decembra u KPTM-u. Vidimo se.

WBBTO: Hvala

 

Avatar photo

Autor: Igor