Nezaobilazne bine Exit festivala Urban Bug i Radio AS FM

Muzički časopis Urban Bug priprema regionalni stage na Exitu od 11. do 14. jula! Za tradicionalno vrhunsku zabavu biće zaduženo više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u back to back DJ setovima, plasirajući pravce od house-a do techn-a. Osim sjajnih festivalskih noći, Urban Bug sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Exit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Besplatan download biće omogućen putem sajta www.exitfest.org

Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mesto na Exit festivalu! Od 11. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi. Najbolji klub na otvorenom,mainstream muzika, vrhunski zvuk i specijalni gosti iz Austrije i Velike Britanije, svakog dana će praviti sjajnu atmosferu na EXITu od 20:00h do ranih jutarnjih časova. Radio AS FM Stage biće sigurno vaša nezaobilazna party stanica na Exit festivalu.

 

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT najlepši letnji period da dođu  do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinaratrajaće do 1. jula do ponoći!

Avatar photo

Autor: Igor