Nic Fanciulli u Sarajevu! Prva Way Out žurka u RTV Domu!

 Nic Fanciulli u Sarajevu! Prva Way Out žurka u RTV Domu!

Predugo je prošlo od avgustovskih noći za pamćenje u Garden of Dreams režiji na ulicama Sarajeva, zato se spremite za ludilo koje dolazi 2. decembra u sarajevski RTV domWay Out sa Nic Fanciulli!

Garden of Dreams iskustvo u saradnji sa Way Out ekipom iz Londona na dobro poznatoj lokaciji – RTV Dom, Studio 1. Istorijski prostor sa potvrđeno najboljim zvukom i mesto vrhunskih Garden of Dreams partija ponovno će biti domaćin nezaboravnih uspomena.

Čeka nas posebno uživanje uz majstora elektronske scene, prvi put u Sarajevu – Nic Fanciulli! Čovek koji bez izuzetka donosi vrhunsku energiju gdje god se pojavi. Britanski virtuoz i osnivač Saved Records-a, obećava hipnotizirajući set koji će pomjeriti granice elektronske muzike. Kroz svoje inovativne produkcije, Fanciulli je oblikovao industriju, a sada donosi svoj iznimni talenat u srce Sarajeva.

Uz njega tu noć još poslastica: savršen spoj Londona i Sarajeva – Bradii, Savio Testa, Bonjasky i Doel

Ispred WAY OUT RECORDS, jedinstveni zvuk i zagarantovano dobru noć donose BRADII i SAVIO TESTA. Na nogama će publiku cijelu noć držati i Garden of Dreams rezident, BONJASKY, uz podršku mladog DJ-a koji već ostavlja traga na sarajevskoj muzičkoj sceni, DOEL. Savršen spoj Londona i Sarajeva očekuje vas 2.decembra u RTV domu!

Broj ulaznica za ovaj događaj je ograničen, više od 50% je već prodato.

Ulaznice možete pronaći klikom ovde

Avatar photo

Autor: Igor